Τα... πήρε ο Πλούταρχος με τη λίστα του ΣΔΟΕ! Ποια ήταν η οργισμένη απάντηση που έδωσε; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τα... πήρε ο Πλούταρχος με τη λίστα του ΣΔΟΕ! Ποια ήταν η οργισμένη απάντηση που έδωσε;

ploutarxos1


Εκτός από το όνομα του τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου που φιγουράρει από τα πρώτα στη λίστα της φοροδιαφυγής του ΣΔΟΕ, οι ελεγκτές εντόπισαν και έναν πλαστικό χειρουργό και ένα δικηγόρο – βουλευτή, οι οποίοι ελέγχονται για φορολογικές παραλείψεις-παραβάσεις.


Το ΣΔΟΕ στους 3.000 ελέγχους που έκανε εντόπισε όργιο φοροδιαφυγής. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πέντε επιχειρήσεις εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 59.100.000 που ζημίωσαν το κράτος με 13.600.000 ευρώ.


Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που εντοπίστηκε – σύμφωνα με το ΣΔΟΕ – να μην έχει εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 2.793.000 ευρώ.


Ωστόσο με δηλώσεις της στην εφημερίδα NEWSBOMB, η σύζυγός του Μαρία Κακοσαίου ανέφερε ότι όλα όσα έχουν γραφτεί δεν ισχύουν και ότι η υπόθεση έχει κλείσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και ολοκληρώθηκε ο δεκαετής έλεγχος του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του Γιάννη Πλούταρχου.


Για υπόθεση μη έκδοσης απόδειξης ύψους 1.000.000 δολαρίων στοχοποιείται από το ΣΔΟΕ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος που ως εργατολόγος είχε εισπράξει το ποσό και όπως τονίζει είχε καταθέσει βεβαίωση επίσημης μεταφοράς και δήλωσης του κεφαλαίου από το εξωτερικό



Τα... πήρε ο Πλούταρχος με τη λίστα του ΣΔΟΕ! Ποια ήταν η οργισμένη απάντηση που έδωσε;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...