ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!! Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τροχόσπιτο του Will Smith!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!! Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τροχόσπιτο του Will Smith!!!

smith


Είναι ότι θα μπορούσε να ποθήσει ένας άνδρας. Ενα τεράστιο όχημα που απ’ έξω μοιάζει περισσότερο με φουτουριστική… νταλίκα και μέσα είναι ο παράδεισος του γκατζετάκια. Βέβαια, πολλοί το βλέπουν, αλλά ελάχιστοι θα μπορούσαν να το αποκτήσουν. Γιατί πρόκειται για το απίθανο τροχόσπιτο του Γουίλ Σμιθ.

Ο ηθοποιός πήρε πολύ σοβαρά τον όρο «σπίτι μακριά από το σπίτι» που χρησιμοποιείται συνήθως για τα οχήματα αυτού του τύπου. Και «καταθέτοντας» 2,5 εκατομμύρια δολάρια απέκτησε το τροχόσπιτο που με τη βοήθεια ενός τηλεκοντρόλ μετατρέπεται σε υπερπολυτελή έπαυλη.

Κυριολεκτικά, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού «ανοίγει» το εσωτερικό του, αποκαλύπτοντας κουζίνα και σαλόνι που θα ζήλευαν και τα αξιοπρεπή σπίτια. Μάλιστα, με ένα άλλο «κλικ» στο συγκεκριμένο τηλεκοντρόλ, το όχημα «εμφανίζει» δεύτερο όροφο, όπου υπάρχει χώρος συσκέψεων και ένα ακόμη πολυτελές σαλόνι!

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το μπάνιο μόνο- το οποίο διαθέτει σάουνα- κόστισε 20.000 δολάρια, ενώ η δερμάτινη οροφή έφτασε στα 30.000 δολάρια και οι επιφάνειες από γρανίτη και άλλες αντίστοιχες πινελιές λεπτομέρειας στην επίπλωση άγγιξαν τα 100.000 δολάρια.
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!! Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τροχόσπιτο του Will Smith!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...