Την χώρισε γιατί ανέβασε φωτογραφία του που τον δείχνει να... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Την χώρισε γιατί ανέβασε φωτογραφία του που τον δείχνει να...

xorismos


Η φωτογραφία που ανέβασε στο τουίτερ και τον απεικόνιζε να κοιμάται με ανοιχτό το στόμα στάθηκε αφορμή για να χωρίσει την κοπέλα του.


Πηγές της εφημερίδας Daily Mail, αναφέρουν ότι ο Ιρλανδός αθλητής του γκόλφ Ρόρι Μαλκιρόι, χώρισε την τενίστρια Κάρολαιν Βοζνιάκι η οποία «είναι συντετριμμένη».

Μία άλλη πηγή αναφέρει ότι: «Ο Ρόρι είναι πολύ νευριασμένος με το συγκεκριμένο γεγονός καθώς μέχρι και η Σερένα Γουίλιαμς έκανε πλάκα εις βάρος του» και τονίζει ότι το συγκεκριμένο γεγονός τον γελοιοποιεί και καταστρέφει την καριέρα του. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος του χωρισμού.

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Υπήρξαν πολλά δάκρυα. Ο Ρόρι  σέβεται πολύ την Καρολάιν και περάσανε όμορφα μαζί αλλά νιώθει ότι είναι καιρός να προχωρήσει. Της εύχεται τα καλύτερα».

Πάντως, ο Μαλκιρόι είναι τώρα πολύ μακριά από την πρώην αγαπημένη του, πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην Ασία για τις επικείμενες εμφανίσεις του που θα του φέρουν κέρδος περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ.
article-2458466-18BA1B5700000578-723_634x683



Την χώρισε γιατί ανέβασε φωτογραφία του που τον δείχνει να...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...