Χαλάει ο καιρός! Που πρέπει να περιμένουμε ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Χαλάει ο καιρός! Που πρέπει να περιμένουμε ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ;;;

kairos


Αίθριος και σήμερα Τρίτη, ο καιρός στην Αττική, ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα, από τα βόρεια, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, αλλά η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως τις βραδινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ πιθανώς και στα υπόλοιπα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και πιθανώς στα υπόλοιπα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.



Χαλάει ο καιρός! Που πρέπει να περιμένουμε ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ;;;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...