Χαμός ανάμεσα σε Ελένη - Λάτσιο!!! (Διάλογοι - φωτιά από το πρώην ζευγάρι) ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Χαμός ανάμεσα σε Ελένη - Λάτσιο!!! (Διάλογοι - φωτιά από το πρώην ζευγάρι)

latsios


Πλέον δεν λένε ούτε γεια. Μετά τους διαλόγους-φωτιά, Γιάννης Λάτσιος κι Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται σε πόλεμο.


Ο πόλεμος συνεχίζεται. Μπορεί και οι δύο να κρατούν ερμητικά κλειστό το στόμα τους και να μη δημοσιοποιούν τίποτα σχετικά με τη δικαστική τους διαμάχη, όμως πλέον ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη τράβηξαν οριστικά την κόκκινη γραμμή (που τραγουδάει και η κουμπάρα τους Νατάσα Θεοδωρίδου) και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποια θα είναι η συνέχεια της κόντρας τους.


Η σχέση τους είναι καθαρά τυπική και ψυχρή παρά τα όσα διέρρεαν και οι δύο για «άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιό τους» και η διαφορά στο μοίρασμα της περιουσίας τους δεδομένη, αφού γι’ αυτόν το λόγο βρίσκονται ακόμη στα δικαστήρια. Μάλιστα, το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν φαίνεται στον ορίζοντα φως που να δείχνει ότι οι δυο τους έχουν τη διάθεση να τα βρουν άμεσα.


Στις αρχικές κουβέντες που έκαναν για το μοίρασμα της περιουσίας φάνηκε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στα δύο σπίτια του ζευγαριού, στη βίλα-φρούριο των 1000 τ.μ. στα Μελίσσια όπου κατοικούσε το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια πριν από το χωρισμό του και στη μεζονέτα της Κηφισιάς, όπου Γιάννης και Ελένη έμεναν πριν μετακομίσουν στα Μελίσσια. Ο όρος του Λάτσιου, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, είναι απαράβατος. Τα συγκεκριμένα σπίτια να γραφτούν στα παιδιά. Η αντίδραση έντονη και οι διάλογοι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι «φωτιά».


«Γράψε τα όλα στα παιδιά. Εμένα δεν με νοιάζει», της είπε χαρακτηριστικά. Και δεν αναφερόταν μόνο στα δύο συγκεκριμένα ακίνητα. Μιλούσε ακόμη και για τα οικόπεδα σε Κάρυστο, Βοιωτία και Λέσβο.


Όμως και η Ελένη αποδεικνύεται ότι δεν κάνει βήμα πίσω από τις θέσεις της. Ποιες είναι αυτές; «Η περιουσία έχει γίνει με δικά μου χρήματα», απαντάει στις αιτιάσεις του πρώην συζύγου της, οπότε εκείνη θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Δίπλα της βρίσκεται συνεχώς ο Ματέο, ο οποίος λέει στην αγαπημένη του ότι θα είναι στο πλευρό της σε όποια κίνηση κι αν κάνει. «Ελένη, σε στηρίζω. Προχώρα και να ξέρεις ότι θα είμαι δίπλα σου», είναι τα λόγια του.


Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» ακούει προσεκτικά τα λόγια του συντρόφου της, ο οποίος σύμφωνα με την Ελένη έχει λόγο σε αυτή την κόντρα. Κι αυτό γιατί είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα, της έχει σταθεί όσο κανείς τα τελευταία χρόνια, ενώ επιπλέον σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και έχουν κάνει κοινές επενδύσεις στην Άνδρο.


Λάτσιος και Μενεγάκη συνεχίζουν να βρίσκονται στην… εμπόλεμη ζώνη και αυτή τη στιγμή μόνο μια δικαστική απόφαση δείχνει ικανή να σταματήσει την κόντρα τους.


ΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


 



Χαμός ανάμεσα σε Ελένη - Λάτσιο!!! (Διάλογοι - φωτιά από το πρώην ζευγάρι)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...