ΣΟΚ!! Μετέφερε σε μια βαλίτσα το διαμελισμένο πτώμα της μητέρας του ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ!! Μετέφερε σε μια βαλίτσα το διαμελισμένο πτώμα της μητέρας του

valitsa


Σοκάρει το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.


Κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν έναν άντρα να σέρνει μια βαλίτσα η οποία περιείχε μέσα… το διαμελισμένο σώμα της μητέρας του!


Όπως βλέπετε στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου, ο Carlos Macchione φαίνεται να μεταφέρει ατάραχος τη βαλίτσα με το φρικιαστικό περιεχόμενο σε ασανσέρ και στη συνέχεια να τη βγάζει από την κεντρική πόρτα του κτιρίου, ώστε να την μαζέψουν τα απορριμματοφόρα.


Παρόλο που στο δρόμο του συναντά έναν άλλο κάτοικο του κτιρίου, ο άνδρας διατηρεί την ψυχραιμία του.


Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Λίγες ώρες αργότερα, ένας ρακοσυλλέκτης άνοιξε τη βαλίτσα, βρήκε το πτώμα και ειδοποίησε το θυρωρό του συγκροτήματος κατοικιών, ο οποίος αναγνώρισε το θύμα.


Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο Macchione ζούσε με τη μητέρα του, και υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα ενώ ήταν γνωστό ότι είχε βίαια ξεσπάσματα όταν έπινε.


Ο 39χρονος άντρας συνελήφθη, ενώ από τις προκαταρκτικές έρευνες προκύπτει ότι το θύμα πέθανε από τραύματα στο κεφάλι.ΣΟΚ!! Μετέφερε σε μια βαλίτσα το διαμελισμένο πτώμα της μητέρας του

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...