ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ηθοποιός: "ΔΕΝ είχα ΛΕΦΤΑ ούτε για να πάω στο γύρισμα" ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ηθοποιός: "ΔΕΝ είχα ΛΕΦΤΑ ούτε για να πάω στο γύρισμα"

koklas


Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του μιλά αποκλειστικά στο YOU για την παράσταση που συμμετέχει, την οικογένειά του, τη δημοσιότητα αλλά και την οικονομική κρίση που χτύπησε και τον ίδιο. Οπλισμένος με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, σεμνότητα και ήθος, ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πλέον ένας άντρας… έτοιμος για όλα!


Τον γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές του ANT1 «Cheeck to cheeck» και «Εγκλήματα», τον απολαύσαμε σε πολύ επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές («Σεσουάρ για δολοφόνους», «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή») και διακεκριμένες κινηματογραφικές παραγωγές («Safe sex», «Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο»). Ζακυνθινός στην καταγωγή αλλά και στην καρδιά, ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», ενώ παίζει και στη νέα τηλεοπτική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, «Διά ταύτα».
Καβάλησες ποτέ το καλάμι;


Τα νιάτα σού δίνουν ένα θράσος. Γιατί είσαι νέος, γιατί έχεις όνειρα, γιατί είσαι όμορφος -αν και δεν ήμουν ποτέ- και νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Εκεί πέρα ενδεχομένως να υπήρχε μια αλαζονεία, αλλά ήμουν τυχερός γιατί είχα καλούς δασκάλους και είχα και καλούς γονείς. Σε αυτούς οφείλω ότι το ξεπέρασα γρήγορα.
Τελικά ο γάμος είναι δύσκολο σπορ;


Όχι, πανεύκολο είναι! Μαζεύεις τους φίλους σου, βρίσκεις τον άνθρωπο που γουστάρεις και το κάνεις. Δύσκολες είναι οι σχέσεις. Τον απολαμβάνω το γάμο, δεν μπορώ μόνος μου. Είμαι άνθρωπος της συντροφικότητας.


Η ζήλια δυσκολεύει τις σχέσεις;


Αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ζηλεύει ή που μόνο ζηλεύει. Και αυτός που λέει «εγώ δεν ζηλεύω» νομίζω πως λέει ψέματα. Είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου.



Όταν βγαίνεις στη σκηνή περιμένεις να ακούσεις το γέλιο του κόσμου για να πάρεις ενέργεια;


Όχι, δεν περιμένω κάτι τέτοιο. Ωστόσο, αν δεν ακούσω γέλια προβληματίζομαι από την άποψη πως δεν ήταν αστεία η ατάκα μου. Δίκιο θα έχουν. Δεν περιμένω εγώ κάτι, αυτοί που έρχονται περιμένουν από εμένα. Αυτοί πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να με δουν.


Οικονομική κρίση πέρασες εσύ; Γενικά οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει τελευταία πως έχασαν σπίτια, περιουσίες, πολλοί καταστράφηκαν. Εσύ έφτασες ποτέ στο χείλος του γκρεμού;


Πέρασα φάση που δεν είχα χρήματα. Καθόλου. Μηδέν. Δεν είχα ούτε για να πάω στο γύρισμα, στους «Βασιλιάδες». Αλλά συμβαίνει αυτό, τι να κάνουμε; Δεν μπορούσα να μην το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία. Όπως όλος ο κόσμος που αντεπεξέρχεται και είναι ακόμα ζωντανός.



ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ηθοποιός: "ΔΕΝ είχα ΛΕΦΤΑ ούτε για να πάω στο γύρισμα"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...