Το πανεπιστήμιο απαγόρευσε τις μίνι φούστες και οι φοιτήτριες πέταξαν τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν - Βίντεο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Το πανεπιστήμιο απαγόρευσε τις μίνι φούστες και οι φοιτήτριες πέταξαν τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν - Βίντεο

foitites


Ο Πρύτανης του πανεπιστημίου στο Καποσβάρ της Ουγγαρίας αποφάσισε να απαγορεύσει τις μίνι φούστες για τις κοπέλες και να υποχρεώσει τα αγόρια να φοράνε κουστούμι.


Μια απόφαση που έγινε δεκτή από τους φοιτητές αλλά….πέταξαν τα ρούχα τους!


Αρκετοί φοιτητές του Kaposvar University αποφάσισαν να βγουν από τα ρούχα τους, κυριολεκτικά, για να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την αντίθεση τους στους νέους συντηρητικούς κώδικες.

Περίπου 10 φοιτητές του τμήματος Καλών Τεχνών μαζί με την καθηγήτρια τους, πήγαν για μάθημα με ρούχα, γδuθηκαν και συνέχισαν την παράδοση.

Πριν ξεκινήσουν το μάθημα, η τάξη των φοιτητών και η καθηγήτρια τους φωτογραφήθηκαν ντυμένοι.

Σύμφωνα με τον νέο ενδυματολογικό κώδικα που τέθηκε σε ισχύ από τις αρχές Οκτωβρίου, οι γυναίκες πρέπει να φορούν μακριές φούστες ή παντελόνια και μπλούζα ή σακάκι, να αποφεύγουν τα ντεκολτέ και το βαρύ μέικ απ, καθώς και τα “ακατάλληλα” αξεσουάρ μόδας.

Απαγορεύονται οι σαγιονάρες, τα “ατίθασα” μαλλιά και τα μακριά νύχια.

Kaposváron – 2013.10.03 από CDemo83Το πανεπιστήμιο απαγόρευσε τις μίνι φούστες και οι φοιτήτριες πέταξαν τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν - Βίντεο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...