Απίστευτο:Βγάζει 700 χιλιάδες ευρώ παίζοντας video games ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτο:Βγάζει 700 χιλιάδες ευρώ παίζοντας video games

games


Ο 23χρονος Ισπανός Carlos Rodriguez ήταν 10 ετών, όταν για πρώτη φορά είδε τον πατέρα του παίζει στον υπολογιστή.



Τότε βεβαίως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα χρόνια αργότερα η ενασχόληση του με το κομπιούτερ θα του εξασφάλιζε όλη την υπόλοιπη ζωή του.


Αυτή τη στιγμή, ο Carlos Rodriguez, γνωστός στα e-sports ως «Ocelot», βγάζει 600-700 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, παίζοντας video games, όπως «FIFA», «Call of Duty » ” World of Warcraft “, “Halo “, “Battlefield ” “StarCraft “, “Counter Strike” ή, κατά περίπτωση, και το “League of Legends” .


Το χρήματα ρέουν στον τραπεζικό του λογαριασμό από συμβόλαια διαφήμισης, βραβεία, on-line αναμετάδοση των παιχνιδιών του και μέσω του oceloteworld.net, από το εμπόριο που άνθισε γύρω από τον διαδικτυακό θρύλο που δημιούργησε το όνομα του.   Και ο ίδιος μοιάζει να μην πιστεύει αυτό που συμβαίνει.


«Είναι τρελό, έχω κερδίσει περισσότερα από 600.000 ευρώ το χρόνο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια»», λέει στο ισπανικό ABC.


«Στον καινούργιο κόσμο των διαδικτυακών σπορ, οι επαγγελματίες λαμβάνουν ένα μισθό παίζοντας παιχνίδια, σα να ήταν ποδοσφαιριστές αλλά λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να βγάζουν περισσότερα από 500 δολάρια την ημέρα, «κουβαλώντας» μαζί τους μισό εκατομμύριο οπαδούς την ημέρα», λέει ο Sergi Innkeeper, γενικός διευθυντής του Professional League Game (LVP)


Μπορεί πάντως ο Ocelot να είναι ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του είδους στην Ισπανία, ωστόσο, η επαγγελματοποίηση του τομέα στην Ισπανία έχει μόλις αρχίσει. Ψηλότερα στον τομέα αυτόν είναι  άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και, κυρίως, η Νότια Κορέα, που θεωρείται «η Μέκκα των gamers».


Ο Ocelot μόλις κατάφερε να πάρει μια θέση στο πάνθεον των gamers του πλανήτη, όπου υπάρχουν θρυλικοί παίκτες, όπως ο Jonathan Wendel , γνωστός ως ” Fatal1ty “, ο οποίος κερδίζει ένα εκατομμύριο δολάρια το χρόνο από διαφορετικούς χορηγούς.



Απίστευτο:Βγάζει 700 χιλιάδες ευρώ παίζοντας video games

1 σχόλια :

Thinking of getting rich in World of Warcraft?

Save 100's of playing hours by Installing the DYNASTY: TYCOON GOLD ADDON.

The addon will automatically discover the BEST gold strategies in the game, in seconds.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...