Δηλώσεις συμμετοχής στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του "Μύλου των Ξωτικών 2013 – 2014"! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις συμμετοχής στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του "Μύλου των Ξωτικών 2013 – 2014"!


Η προετοιμασία της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, του “Μύλου των Ξωτικών” έχει ήδη ξεκινήσει. Για 3η χρονιά φέτος ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους από ολόκληρη την Ελλάδα, που θέλουν να ζήσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το «Παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη» πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό από τις 29 Νοεμβρίου 2013 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2014. Τριάντα οκτώ ημέρες λειτουργίας γεμάτες από όμορφες εκπλήξεις δράσεις και παιχνίδια με καθημερινές καλλιτεχνικές και παιδικές εκδηλώσεις.
Βασικός στόχος είναι η ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών με οργανωμένα group και μεμονωμένους εκδρομείς. Είναι ωστόσο βέβαιο ότι οι προσδοκίες των επισκεπτών μας θα είναι αυξημένες σε σχέση με πέρσι ενώ ταυτόχρονα θεωρείται αναγκαία η αναζήτηση του «καινούριου» και του «διαφορετικού», σε μια εκδήλωση που ήδη έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και καθιστά πια την Θεσσαλία και ειδικότερα τα Τρίκαλα, ως την αδιαμφισβήτητη Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του Μύλου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ, με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής που θα βρουν στο site του «Μύλου των Ξωτικών» (www.milosxotikon.gr).
Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στον «Μύλο των Ξωτικών» από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα απ’ όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό. Επιθυμία όμως είναι να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα σε όλο το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό των Τρικάλων και της Θεσσαλίας και να προβληθεί όλη η δραστηριότητα του Μύλου με ειδικά έντυπα και φυλλάδια σε κάθε γωνιά της χώρας. Ως εκ τούτου απαιτείται η άμεση κατάθεση αίτησης ενδιαφέροντος για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών (ημερομηνία, ώρα κλπ).
Φέτος με καλή οργάνωση και με ουσιαστική συνεργασία όλων των υγιών και καλλιτεχνικών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας προσδοκάται το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εκδηλώσεις του «Μύλου των Ξωτικών» που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη.
Μέσα σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία η όποια επιτυχία θα είναι μόνο προς όφελος του τόπου μας.
Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013.
Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνώντας με τους συντονιστές του καλλιτεχνικού προγράμματος (τηλ. 6986 652425 – 6945 233286).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...