Ποιο διάσημο ζεύγος αγόρασε στις μαμάδες του αυτοκίνητα αξίας 100.000£, επειδή κάνουν baby sitting στα παιδιά τους; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιο διάσημο ζεύγος αγόρασε στις μαμάδες του αυτοκίνητα αξίας 100.000£, επειδή κάνουν baby sitting στα παιδιά τους;


Iδιαίτερα ανοιχτοχέρηδες!Μακάρι να ήμασταν στη θέση των γιαγιάδων αυτών! Οι Ελληνίδες γιαγιάδες κρατάνε τα εγγονάκια τους και ως αντάλλαγμα, παίρνουν πίσω τα παράπονα των παιδιών τους ότι δεν κάνανε σωστά τη δουλειά τους.
Κάποιοι όμως stars νιώθουν ιδιαίτερα ευγνώμονες που οι γονείς τους είναι τρυφεροί και προσέχουν τα παιδάκια τους! Για αυτόν ακριβώς το λόγο. είπαν να τους κάνουν ένα... μικρό δωράκι.
Ο λόγος για τον David και Victoria Beckham, οι οποίοι αγόρασαν δύο αυτοκίνητα (50.000 λίρες έκαστο) στις μαμάδες τους. Το... baby sitting των Jackie Adams και Sandra Beckham, ανταμείφθηκε και με το παραπάνω! Οι δύο κυρίες πλέον θα οδηγούν με υπερηφάνεια τα Audi τους.
Οι ίδιες μάλιστα δήλωσαν πάρα πολύ χαρούμενες που το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και μπορούν να τους βλέπουν πια περισσότερο. Αυτό θα πει σωστά παιδιά. Εκτιμούν και με το παραπάνω την προσφορά των γονιών τους. Εύγε!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...