Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του ''Your Face Sounds Familiar'' ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του ''Your Face Sounds Familiar''



Λαμπερή ήταν η βραδιά του τελικού του Your Face Sounds Familiar. Εκεί που ο Θανάσης Αλευράς κέρδισε για άλλη μια φορά εκτίμηση κοινού και κριτικής επιτροπής.
Μετά από 12 Κυριακές γεμάτες εξαιρετικές μεταμορφώσεις (από Στέλλα Κονιτοπούλου σε Alice Cooper) ο Θανάσης Αλευράς κατάφερε τελικά να αναδειχθεί μεγάλος νικητής του show, υποδυόμενος μάλιστα στον τελικό τον Δημήτρη Χορν.
Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Κρατερός Κατσούλης ως Νίκος Ξυλούρης (2η θέση) και η Κρυσταλία ως Άλκηστις Πρωτοψάλτη (3η θέση). Ενώ 4η αναδείχθηκε η Μαντώ ως Γουίτνευ Χιούστον.
Θυμίζουμε ότι μόνο οι συγκεκριμένοι 4, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν το δικαίωμα να διαγωνισθούν για την 1η θέση, με τους υπόλοιπους παίκτες ωστόσο να κάνουν τις δικές τους -εκτός συναγωνισμού- εμφανίσεις.
Όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι μιμήσεις τους άλλοτε συγκίνησαν τους τηλεθεατές και άλλοτε τους έκαναν να κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια.
Ξεχώρισε το ντουέτο του Κώστα Μαρτάκη και του Νίκου Γκάνου ως αδελφοί Κατσάμπα. Ενώ σε ντουέτο εμφανίσθηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Καζάκος και Άντα Λιβιτσιάνου ως Blues Brothers και η Θωμαή Απέργη με την Σίλβια Δεληκούρα σε σκηνή από το μιούζικαλ Chicago.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...