ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο αστυνομικός εκτέλεσε τον απαγωγέα που απειλούσε το 2χρονο κορίτσι ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο αστυνομικός εκτέλεσε τον απαγωγέα που απειλούσε το 2χρονο κορίτσι


Συγκλονίζουν οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε super market στην Οκλαχόμα. Νεκρός, ο ψυχικά διαταραγμένος δράστης που απειλούσε να σφάξει το κοριτσάκι δύο ετών που απήγαγε από την μητέρα του....
Το συμβάν έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, στις 17 Ιουνίου, αλλά μόλις πριν λίγες ώρες η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες αλλά και τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος.

Όλα άρχισαν όταν ο 37χρονος Sammie Lamont Wallace εισέβαλε στο κατάστημα και έσπειρε τον τρόμο στους πελάτες, αρπάζοντας τους προσωπικά είδη υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αρπάξει το δίχρονο κοριτσάκι από το καρότσι της μητέρας του.
Οι πελάτες κάλεσαν την αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα. Ο απαγωγέας κάθισε σε μια καρέκλα και άρχισε να συνομιλεί με τον διαπραγματευτή των αρχών.

Το δίχρονο κοριτσάκι αν και ήρεμο μέχρι τότε, άρχισε να κλαίει εξαιτίας του ότι ο Wallace άρχισε να το σφίγγει ενώ απείλησε και την ζωή του παιδιού βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή και να τον κάνουν να στρέψει το βλέμμα του αλλού. Στα λίγα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν ο διαπραγματευτής πλησίασε τον απαγωγέα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι από κοντινή απόσταση.

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...