ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΑ MAD AWARDS! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΑ MAD AWARDS!


Λίγο πριν δοθούν τα κορυφαία βραβεία χθες στην φαντασμαγορική βραδιά των βραβείων MAD, χθες, τα μηχανάκια της NIELSEN τρελάθηκαν, "γράφοντας" πάνω από 50%! Στο 51% στις 00:30 και μέχρι και 50,3% μετά τη 01:15, όταν ο Αντώνης Ρέμος και ο Σάκης Ρουβάς παραλάμβαναν τα βραβεία τους!...
Αλλά και ολόκληρη η βραδιά ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα, στο κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν στο 36,9%! Ποσοστό πολύ υψηλό, αν σκεφτεί κανείς ότι το πρόγραμμα είχε διάρκεια 4 ωρών!
Στο σύνολο του κοινού, ο μέσος όρος ήταν 27,8%! Για ακόμα μια χρονιά το μουσικό και τηλεοπτικό υπερθέαμα κράτησε το τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα στην 10η -επετειακή- σεζόν ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του μουσικού καναλιού!
Αξίζει να τονίσω οτι στο διάστημα 21.55-22.00 που ο Παντελής Παντελίδης έπαιρνε το βραβείο του απο την Έλενα Παπαρίζου, η τηλεθέαση σε μονόλεπτο ΄λεφτασε το 46% που μεταφράζεται σε 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ρέμος - Ρουβάς και Παντελίδης τρέλαναν τα μηχανακια της AGB και δείχνουν την δυναμική τους στο λεγόμενο εμπορικό νεανικό κοινό!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...