Δείτε τον κατά 15 χρόνια μικρότερο ΚΟΥΚΛΟ σύντροφο της Βίκυς Σταυροπούλου! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δείτε τον κατά 15 χρόνια μικρότερο ΚΟΥΚΛΟ σύντροφο της Βίκυς Σταυροπούλου!


Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον κατά 15 χρόνια νεότερο κούκλο συνοδό της..."Στον έρωτα δεν υπάρχουν πρέπει και μη. Αν μπουν είναι συμβιβασμός", δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κακούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του. Άνευ συμβιβασμών λοιπόν, φαίνεται πως απολαμβάνει τη συντροφιά της Βίκυς Σταυροπούλου.
Η γνωριμία της πετυχημένης ηθοποιού και του νεαρού συναδέλφου της, μετρά δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2011, στην παράσταση "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης", όπου συμπρωταγωνιστούσαν και συνέχισαν τη συνεργασία τους το χειμώνα του 2013 στην παράσταση μια "Τρελή τρελή σαραντάρα".
Το 2011 αναπτύχθηκε μια χημεία και μια επαφή, που κρατά μέχρι και σήμερα. Στις 5 Οκτωβρίου του 2012, η Βίκυ Σταυροπούλου καλεσμένη στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και συζητώντας για την παράσταση "Μια τρελή τρελή σαραντάρα" που ανέβηκε την περασμένη θεατρική σεζόν με μεγάλη επιτυχία στο "Μικρό Παλλάς", αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο.
Η κουβέντα τους είχε να κάνει με την απώλεια βάρους, με την Ελένη να λέει με νόημα πως... με τέτοιον συμπρωταγωνιστή, κι εκείνη θα αδυνάτιζε.
Ίσως ο Κωνσταντίνος Κακούρης να έφερε τον αέρα ανανέωσης στη ζωή και την καρδιά της Βίκυς Σταυροπούλου που μετά το διαζύγιό της, μόνο της μέλημα ήταν το μεγάλωμα της κόρης της, Δανάης. Αφού κατάφερε να διαπρέψει ως μητέρα και ως πρωταγωνίστρια του ελληνικού θεάτρου, φαίνεται πως κατάφερε να ισορροπήσει και στην προσωπική της ζωή.
Τα χαμόγελα τόσο της ίδιας όσο και του συνοδού της στην πρεμιέρα της παράστασης "Τα κύματα" στο θέατρο "Βυρσοδεψείο" το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου, λένε πως σίγουρα υπάρχει μεταξύ τους, τρυφερότητα και γλυκά συναισθήματα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...