Σοκάρει η κατάθεση του γιου του Michael Jackson - «Φοβόταν ότι θα τον...» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σοκάρει η κατάθεση του γιου του Michael Jackson - «Φοβόταν ότι θα τον...»



Σοκ προκαλεί η κατάθεση του γιου του Michael Jackson, Prince στη δίκη που εξελίσσεται αυτές τις μέρες μετά από μήνυση που έκανε ...η μητέρα του βασιλιά της ποπ, Κάθριν στην εταιρεία παραγωγής της τελευταίας περιοδείας του.
Ο Prince Michael ανεβαίνοντας στο βήμα αποκάλυψε ότι ο πατέρα του φοβόταν πως θα τον σκοτώσουν. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του όταν μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε φώναζε πανικόβλητος: «Θέλουν να με σκοτώσουν»!
Μάλιστα ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά της ποπ κατέθεσε ότι ο πατέρας του αναφερόταν στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής των συναυλιών Ρέιντι Φίλιπς και στον πρώην μάνατζέρ του Τόμι Τόμι.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της περιοδείας του, ο Michael Jackson μέρα με τη μέρα γινόταν και πιο αδύναμος. Η πίεση που του ασκούσε η εταιρεία παραγωγής για να ανέβει στη σκηνή παρά το γεγονός ότι τον είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις του, ήταν αφόρητη.
Σύμφωνα με τον Prince μία μέρα πριν πεθάνει τον επισκέφθηκε στο σπίτι ο Φίλιπς, ο οποίος και είχε μια συνάντηση με τον γιατρό του πατέρα του Κόνραντ Μιούρεϊ.
Η οικογένεια του Michael Jackson διεκδικεί τώρα ένα αστρονομικό ποσό ως αποζημίωση, αφού θεωρεί ότι κύριος υπαίτιος για την εξασθένηση του οργανισμού του βασιλιά της ποπ ήταν η εταιρεία παραγωγής της περιοδείας του και η αφόρητη πίεση που του ασκούσαν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...