ΤΟ ΝΕΟ… ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! Το φρούριο της Ελένης! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΝΕΟ… ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! Το φρούριο της Ελένης!



Η μάχη με τους παπαράτσι δεν έχει τελειωμό για την Ελένη Μενεγάκη και το νέο φρούριο στα Άχλα είναι ένας ακόμα τρόπος για να δώσει τέλος στο κυνηγητό. Έχει πάρει απόφαση να κερδίσει τον… πόλεμο και η κίνησή της αυτή δείχνει να είναι καθοριστική.
Εδώ και τρία περίπου χρόνια τα Άχλα της Άνδρου αποτελούν ησυχαστήριο και καταφύγιο για την Ελένη Μενεγάκη. Εκεί έχει βρει τον τόπο της και εκεί επιλέγει να περνάει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της. Οι παπαράτσι και οι υπόλοιποι επισκέπτες της παραλίας όμως της στερούν αυτό που τόσο αποζητά. Την ηρεμία μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φωτογραφικούς φακούς. Εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην τους κάνει το χατίρι. Το έχει δείξει με όλους τους τρόπους πως πλέον η προσωπική της ζωή είναι κάτι που αφορά εκείνη και μόνο. Δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν να την ενοχλήσει. Και με το «κρησφύγετο» που έχει φτιάξει στη δεξιά πλευρά της παραλίας στα Άχλα το αποδεικνύει έμπρακτα.
Ένα καμουφλάζ στρατιωτικού τύπου είναι το νέο απόκτημα της Ελένης και του Ματέο στην Άνδρο. Όχι, δεν έχουν σκοπό να κατεβάσουν τα ΜΑΤ για να προστατευθούν από τους παπαράτσι. Αυτό το καταφύγιο με το δίχτυ που αποφάσισαν από κοινού να φτιάξουν έχει διπλή λειτουργία και από ό,τι φαίνεται είναι πολύ αποτελεσματικό. Αφενός αποτρέπει τα κλικ των φωτογράφων την ώρα που κάνουν ηλιοθεραπεία και χαλαρώνουν, καθώς δεν επιτρέπει μια καθαρή εικόνα –ειδικά από απόσταση– και αφετέρου τους προφυλάσσει από τον ήλιο την ώρα που χρειάζονται σκιά για μερικές νότες δροσιάς.
Η Ελένη παραδέχτηκε ότι έχει κουραστεί αρκετά από το κυνηγητό των φωτογράφων και έχει βάλει τη φαντασία της να δουλέψει προκειμένου να επιτύχει το στόχο της και να μην προσφέρει άλλο υλικό από τη ζωή της στα μίντια. Αυτό το στρατιωτικό δίχτυ είναι η «ασπίδα» της. Κρυμμένη πίσω από αυτή θέλει να ζήσει σαν μια φυσιολογική γυναίκα μαζί με τον αγαπημένο της και τα παιδιά της. Μερικές φορές το καταφέρνει και άλλες όχι. Η ίδια πάντως, φανερά εκνευρισμένη με τη στάση των παπαράτσι προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στον Γολγοθά που τη βασανίζει εδώ και πολύ καιρό.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...