Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου



Σε πολύ όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 στη ταβέρνα Καναράκια η κοπή πίτας και ο χορός του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Ο σύλλογος γιόρτασε την 25η χρονιά της ύπαρξής του, με όλα τα μέλη του, από τα πιο παλιά ως και τα πιο καινούργια, να έχουν την ικανοποίηση να βλέπουν τις προσπάθειές τους χρόνο με το χρόνο να έχουν όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση, καθώς συνεχώς νέα άτομα όλων των ηλικιών κάνουν κομμάτι της ζωής τους το υγιές αυτό σπορ. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό άθλημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό, αλλά και σε συνδυασμούς αυτών. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας.
Την εκδήλωση του συλλόγου μας τίμησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρομέων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) κ.Νίκος Γούλας, που παρευρέθηκε στη γιορτή, και ευχήθηκε η νέα χρονιά να επιφυλάσσει μόνο επιτυχίες σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου και των μελών μας. Το παρόν έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βόλου κ.Δημήτρης Κουτσός, ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας κ.Αποστόλης Γούλας, σύσσωμο το προεδρείο, και πλήθος μελών και φίλων του ΣΔΥΒ.
Από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου τιμήθηκαν για τη πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο και τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, δύο επίλεκτα στελέχη μας, ο Λεωνίδας Παπαχρήστος και η Χριστίνα Κισσονέργη. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρομέων κ.Νίκος Γούλας, και ο πρόεδρος του ΣΔΥΒ κ.Κώστας Κυριαζής. Τιμήθηκε επίσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Νίκος Γούλας, με την απονομή να κάνει ο πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βόλου κ.Δημήτρης Κουτσός. Επίσης απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους αθλητές που μετείχαν από τον Βόλο στο συμβολικό αγώνα στη μνήμη του Νίκου Νίντου στις 29 Δεκεμβρίου. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας κ.Αποστόλης Γούλας ο οποίος κέρδισε το φλουρί, που συνοδευόταν από επιταγή για αγορά αθλητικού υλικού.
Τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου επεφύλασσαν έκπληξη στον πρόεδρό τους κ.Κώστα Κυριαζή, που τον τίμησαν για όσα προσφέρει επί δεκαετίες στον ΣΔΥΒ και στον αθλητισμό. Ο κ.Κυριαζής ευχαριστεί από καρδιάς τα μέλη για τη τιμή και την έκπληξη που του κάνανε, και υπόσχεται ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να φανεί αντάξιος στα καθήκοντά του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...