Το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ πήρε ο Παναθηναϊκός ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ πήρε ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ που δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που έπρεπε να είναι, δηλαδή ένας τελικός κυπέλλου για τη διαφήμιση τους αθλήματος ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κέρδισε να 81-78 τον Ολυμπιακό και να κατέκτησε το τρόπαιο όμως τα πιο σημαντικά γεγονότα του τελικού κυπέλλου διαδραματίστηκαν εκτός τους αγωνιστικού χώρου
Τα πρωτοφανή επεισόδια
Ο τελικός του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διακόπηκε έπειτα από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο εφτά λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Καθίσματα έσπασαν, και σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Ακόμη και φωτοβολίδες έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο!
Με τη διακοπή του αγώνα, οι ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Προκειμένου να συνεχιστεί το παιγνίδι, οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί ο αγωνιστικός χώρος και να απομακρυνθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, ακόμη και οι επίσημοι.
Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, ακόμη και όσοι είχαν προσκλήσεις αλλά και οι επίσημοι (VIP) αναγκάστηκαν να φύγουν για να συνεχιστεί ο τελικός κυπέλλου. Τον υπόλοιπο αγώνα παρακολουθούν μόνο όσοι έχουν διαπίστευση, δηλαδή οι δημοσιογράφοι και οι υπάλληλοι των εταιρειών security, όπως αποφασίστηκε από τους διαιτητές.

Επεισόδια έγιναν και πριν την έναρξη του αγώνα
Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ελληνικό, υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μία εκ των οποίων βρήκε τον Κάιλ Χάινς στην πλάτη!
Όταν οι οπαδοί των «πράσινων» και των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στο γήπεδο και πήραν τις θέσεις τους, η ατμόσφαιρα άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι». Ξαφνικά άρχισε ανταλλαγή φωτοβολίδων και μία από αυτές έπεσε στο παρκέ και βρήκε τον Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού στην πλάτη.
Ο Αμερικανός έπεσε κάτω, αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν πάνω του και τον μετέφεραν στα αποδυτήρια όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...