Τα πρώτα στοιχεία για το νέο Xbox ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τα πρώτα στοιχεία για το νέο Xbox



Στο εξώφυλλο του Xbox World Magazine για το μήνα Ιανουάριο βρίσκεται μια συσκευή με το λογότυπο του Xbox επάνω, η οποία φαίνεται πως είναι η καινούργια κονσόλα της Microsoft.
Η εν λόγω συσκευή μοιάζει πιο πολύ με ένα όμορφο media center παρά με παιχνιδομηχανή. Σύμφωνα με το περιοδικό, στο Xbox 720, όπως το ονομάζει, θα υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής, όπου ο κάθε πυρήνας θα χωρίζεται σε τέσσερις λογικούς πυρήνες, καθώς και 8GB μνήμη RAM. Η GPU είναι η Radeon HD 6670, η οποία υποστηρίζει DirectX11, multidisplay output, 3D και 1080p HD.
Επίσης, το περιοδικό αναφέρει πως το καινούργιο Xbox θα έχει Blu-ray drive, ενώ μια έκδοσή του θα έρχεται με το Kinect 2.0, το οποίο θα είναι ικανό να αναγνωρίζει ακόμα και τις κινήσεις των δακτύλων. Επίσης, φαίνεται πως το controller θα αναβαθμιστεί, ενώ η κονσόλα αργότερα θα υποστηρίζει και AR glasses. Μέχρι στιγμής, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η τιμή της απλής έκδοσης, με το μικρότερο σκληρό δίσκο και χωρίς Kinect ανέρχεται στα 299$. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εικόνες που αποκάλυψε το Xbox World Magazine.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...