Εντυπωσιακό άνοιγμα για το «Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσιακό άνοιγμα για το «Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2»



Η σειρά ταινιών «Twilight», που βασίζεται στα best-seller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, με κάθε ταινία, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.
H ταινία «Χαραυγή Μέρος 2» έκανε εντυπωσιακό άνοιγμα με 133.079 εισιτήρια μόλις το πρώτο τετραήμερο προβολής της, στην Ελλάδα, με 73 κόπιες… Και στην Κύπρο όμως το άνοιγμα της ταινίας ήταν εξαιρετικό με 15.748 εισιτήρια. Μέσα σε τέσσερις μόνο ημέρες, η «Χαραυγή Μέρος 2» κατάφερε να φτάσει σε εισπράξεις το εντυπωσιακό νούμερο των 141 εκατ. δολάρια στην Αμερική ενώ οι συνολικές εισπράξεις της ταινίας «Xαραυγή Μέρος 2» έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τα 340 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.
Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της ζωή ως βαμπίρ, καθώς και την μεταμόρφωσή της από τον πιο αδύναμο κρίκο σε κυρίαρχο του παιχνιδιού. Την εμφάνισή της θα κάνει για πρώτη φορά και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι με την ξεχωριστή της ομορφιά, ως το «αθάνατο παιδί» της Μπέλα και του Έντουαρντ. Η μικρή Ρενεσμέ με τη μοναδικότητά της θα ανατρέψει τις ισορροπίες, φέρνοντας τους Κάλεν αντιμέτωπους με τους Βολτούρι, και θα σημάνει μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για το λυκάνθρωπο Τζέικομπ Μπλακ. Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκουμε πάλι τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον («Gods and Monsters»).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...