Το πρωί σχολική επόπτης σε ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ... το βράδυ “COUGAR” σε βίντεο κλιπ!!! (PHOTOS & VIDEO) ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το πρωί σχολική επόπτης σε ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ... το βράδυ “COUGAR” σε βίντεο κλιπ!!! (PHOTOS & VIDEO)

924e4cdf457338e828f526ade1c31c64


Η κυρία Βερονίκ Μπονατζόλα, επί 20 και πλέον έτη εργαζόταν ως σχολική επιτηρήτρια στο ιδιαίτερα αυστηρών αρχών καθολικό κολέγιο Notre Dame de la Tramontane. Άπαντες συμφωνούν πως υπήρξε υπόδειγμα ευσυνείδητης υπαλλήλου έως τη στιγμή που κάποιος από τους μαθητές του σχολείου ανακάλυψε ένα βίντεο κλιπ του διάσημου 27χρονου Γάλλου ράπερ Novia, στο οποίο η μαντάμ Βερονίκ πρωταγωνιστεί παίζοντας όμως το ρόλο της “cougar”, δηλαδή της ώριμης γυναίκας που σχετίζεται ερωτικά με μικρότερους άνδρες. Το τραγούδι του Novia λέγεται Fontaine do Jouvence (Σ.Σ: Το συντριβάνι της Νεότητας) και ο ρόλος της Βερονίκ στο βίντεο κλιπ ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς εμφανίζεται σε μπανιέρα με μικροσκοπικό μπικίνι, λουσμένη στη σαμπάνια και με τη συντροφιά άλλων γυναικών..


Το βίντεο μεταδόθηκε αστραπιαία σε όλο το σχολείο, οι γονείς των παιδιών διαμαρτυρήθηκαν και η Διεύθυνση απέλυσε την μαντάμ Βερονίκ, εκτιμώντας πως η “συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ δεν συνάδει με το ρόλο της στο σχολείο και τα ήθη του Κολεγίου…”


Μετά από πολύμηνη δικαστική περιπέτεια η 50χρονη Βερονίκ, η οποία στο ενδιάμεσο έγινε διάσημη στο Διαδίκτυο και πραγματική σταρ στη γαλλική νεολαία – ιδιαίτερα στους νεαρούς Γάλλους – άκουσε το Δικαστή να τη δικαιώνει και να της επιδικάζει αποζημίωση καθώς έκρινε πως η Διεύθυνση του Κολεγίου απέτυχε να αιτιολογήσει για ποιόν λόγο η… απογευματινή ασχολία της κυρίας Μπονατζόλα επηρεάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την εργασία της στο σχολείο.


Για την ιστορία πάντως η Βερονίκ παραμένει ακόμα και σήμερα άνεργη…








Το πρωί σχολική επόπτης σε ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ... το βράδυ “COUGAR” σε βίντεο κλιπ!!! (PHOTOS & VIDEO)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...