Γέμισε μια πισίνα με... Coca Cola! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Γέμισε μια πισίνα με... Coca Cola!

coca cola

Ο εκκεντρικός Αμερικανός καλλιτέχνης Mike Bouchet, που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, παρασκευάζει μόνος του Coca Cola από το 2004, επιτυγχάνοντας έναν τύπο αναψυκτικού δικής του σύνθεσης, το οποίο, όμως, δεν το πίνει αλλά το χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό των τρελών καλλιτεχνικών ανησυχιών του!


ζ- Μια πισίνα γεμάτη... Coca Cola!


Στο πλαίσιο αυτής της έτσι ή αλλιώς παράξενης ιδέας, αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη πιο «τρελό» βήμα, γεμίζοντας την πισίνα του με 100.000 λίτρα από την «χειροποίητη» Coca Cola του, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.


ζΜια πισίνα γεμάτη... Coca Cola!


Με την ονομασία «The Coca Cola Pool», ο Mike παρουσίασε στην ουσία μια τεράστια διαδραστική εγκατάσταση στο σπίτι του, προσκαλώντας και… προκαλώντας τους φίλους του για μια δροσερή… γλυκιά βουτιά μέσα στο σκουρόχρωμο υγρό.


ζ- Μια πισίνα γεμάτη... Coca Cola!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν με τη ζωγραφική, χρησιμοποιπώντας Coca Cola, ενώ τελευταίο δημιούργημά του, πριν από την πισίνα, ήταν το περίφημο Fountain Cola – ένα σιντριβάνι με Coca Cola σε αμερικανική πλατεία!Γέμισε μια πισίνα με... Coca Cola!

3 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...