ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει δίαιτα και.. δείτε πως έγιναν!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει δίαιτα και.. δείτε πως έγιναν!!!

diaita


«Έτρωγα τα λάθος φαγητά και σε υπερβολικές ποσότητες», ομολογεί η Lauren, εξηγώντας πως όταν ήταν μόλις 25 ετών ζύγιζε 155 κιλά!


Παρόμοια ήταν και η σχέση του Justin με το φαγητό. «Ήταν για μένα σαν ένας φίλος που είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει. Το φαγητό δεν με αποκαλούσε με άσχημους χαρακτηρισμούς ούτε μου συμπεριφερόταν με κακία», λέει.


Όλα άλλαξαν τον Ιανουάριο του 2012, όταν ο Justin μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη στα νεφρά αλλά ήταν πολύ βαρύς για να μπορέσει μα χωρέσει στο μηχάνημα που θα «σκάναρε» τα νεφρά του.


Εκείνη ήταν η μέρα που τον αφύπνισε. Πριν από την απόφασή τους να αλλάξουν τρόπο ζωής, η Lauren έτρωγε πρωινό 1200 θερμίδων ,ε τρία αυγά, μπέικον και μπισκότα. Ο Justin προτιμούσε ένα σωρό pancakes, σιρόπι, λουκάνικα και αυγά.


Όταν άρχισαν δίαιτα το πρωινό τους περιείχε 194 θερμίδες, σχεδόν το ένα έκτο των παλιών συνηθειών τους.


Το πρώτο πεντάμηνο ο Justin έχασε 45 ολόκληρα κιλά.


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν άρχισαν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο και να ασκούνται στο ύπαιθρο. Ήταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.


«Άλλαξαν οι προσωπικότητές μας. Σε κάνει πιο δυνατό να έχεις κάτι δύσκολο μπροστά σου και να τα καταφέρνεις», δήλωσε η Lauren.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει δίαιτα και.. δείτε πως έγιναν!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...