Προσλήψεις 12 γυμναστών για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Βόλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Προσλήψεις 12 γυμναστών για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Βόλου

gumnastes


Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου για την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων την περίοδο 2013 – 2014. Πρόκειται για 12 θέσεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής διάρκειας 8 μηνών, οι οποίες είχαν ζητηθεί από τον Ιούνιο του 2013 σύμφωνα με σχετική πρόταση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν συγκεκριμένα για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Αθλητισμός και γυναίκα», «Μυϊκή ενδυνάμωση», «Χειμερινό σκι» και «Αθλητικό καλοκαίρι». Να σημειωθεί ότι, σε σχέση με τους λοιπούς Δήμους της περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου εξασφάλισε τον μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων, δηλαδή 12 από τις 26 συνολικά που εγκρίθηκαν με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, των Υπουργών Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Αναπληρωτή Οικονομικών.


Εντός της ερχόμενης εβδομάδας το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου αναμένεται να εγκρίνει την προκήρυξη του διαγωνισμού για την πλήρωση των θέσεων, ώστε αμέσως μετά να ακολουθήσει η δημοσίευση και η έναρξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ.Παύλος Μαβίδης, με τις προσλήψεις αυτές δίνεται η δυνατότητα συνέχισης των προγραμμάτων αθλητισμού για τους πολίτες του Δήμου Βόλου, μικρούς και μεγάλους, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή, κατά την οποία ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει διέξοδο και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των δυσμενών κοινωνικών συνθηκών που προκαλεί η οικονομική κρίση. Τα προγράμματα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν το πλέγμα των προγραμμάτων που ήδη υλοποιούνται με επιτυχία από τη Διεύθυνση Αθλητισμού, όπως η αντισφαίριση παιδιών και ενηλίκων, η κολύμβηση, τα προγράμματα φυσικής κατάστασης για το κοινό (γυμναστήρια και κυκλική προπόνηση) κ.α.


Στο μεταξύ, ήδη προγραμματίζεται η υλοποίηση των προγραμμάτων αθλητισμού και αναψυχής για μαθητές δημοτικών σχολείων (σκι, τάεκβοντό, αναρρίχηση, ενόργανη, ρυθμική, τραμπολίνο, κωπηλασία, τένις, σκοποβολή, τοξοβολία, τζούντο κ.α) καθώς και τα τουρνουά ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χειροσφαίριση και στίβος), με την υποστήριξη αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Επιπρόσθετα, στους σχεδιασμούς της Διεύθυνσης Αθλητισμού είναι η επιμήκυνση του χρόνου διεξαγωγής του ιστορικού τουρνουά καλαθοσφαίρισης ερασιτεχνών – παλαιμάχων, από το Νοέμβριο-Δεκέμβριο έως και το Μάιο, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν όσο γίνεται περισσότερο οι ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος.



Προσλήψεις 12 γυμναστών για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Βόλου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...