Αυτό είναι το νέο ΕΙΔYΛΛΙΟ στην Ελληνική SHOWBIZ... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αυτό είναι το νέο ΕΙΔYΛΛΙΟ στην Ελληνική SHOWBIZ...

apergi


Η νεαρή τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει το δικό της μπαμ στην ελληνική μουσική σκηνή με το ιδιαίτερο μουσικό της ύφος, είναι εδώ και καιρό σε σχέση με έναν από τους ωραίους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας και προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό.

Πριν από κάμποσο διάστημα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε ποιες γυναίκες του αρέσουν: «Μου αρέσουν πολύ η Έφη Κυριακού, η Όλγα Φαρμάκη και η Θωμαή Απέργη. Γενικά μου αρέσουν οι μελαχρινές. Δεν μου αρέσουν οι skinny γυναίκες».

Φαίνεται λοιπόν πως ο γόης Γιούρκας κατάφερε τη Θωμαή και οι δυο τους είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τα φώτα, σύμφωνα με το ένθετο της RealNews, RealLife.

Η μοναδική εμφάνισή τους μαζί έγινε προσφάτως σε cafe-bar στην Αθήνα, όπου διατήρησαν χαμηλό προφίλ, κάθισαν σε ένα πιο απόμερο τραπέζι και προσπάθησαν να μην προσελκύσουν τα βλέμματα. Το ειδύλλιο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα δίμηνο περίπου με τον ποδοσφαιριστή να παίζει σωστά το ρόλο του κυνηγού και να πιάνει στα δίχτυα του τη Θωμαή.




Αυτό είναι το νέο ΕΙΔYΛΛΙΟ στην Ελληνική SHOWBIZ...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...