ΧΩΡΙΣΕ η ΟΥΡΑΝΙΑ!!! Διαβάστε εδώ το "Χρυσαυγίτικο" love story που έλαβε ΤΕΛΟΣ άδοξα!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΧΩΡΙΣΕ η ΟΥΡΑΝΙΑ!!! Διαβάστε εδώ το "Χρυσαυγίτικο" love story που έλαβε ΤΕΛΟΣ άδοξα!!!

ourania


Όσοι και όσες περιμένατε να φάτε κουφέτα από την Ουρανία και τον Αρτέμη, λυπάμαι αλλά θα σας στενοχωρήσω, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Χρυαυγίτικο ζευγάρι χώρισε!!!


Τι και αν όλο το διάστημα τους είδαμε να είναι δεμένοι και αχώριστοι σαν μια γροθιά κατά τη διάρκεια των συλλήψεων, των μεταγωγών και των επιθέσεων σε έλληνες και ξένους δημοσιογράφους…. η κόρη του κ.Μιχαλολιάκου και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έδωσαν τέλος στην σχέση τους εδώ και αρκετό καιρό ….


Αν και δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού, αν δηλαδή …. υπήρξε τρίτο πρόσωπο ή κάποια ένσταση από τα πεθερικά της μιας ή της άλλης πλευράς, το σίγουρο είναι πως η κοινή τους ιδεολογία δεν ήταν αρκετή για να τους κρατήσει μαζί και πως η Ουρανία δεν θα έχει την τύχη να ξυπνά με τους στίχους του Αρτέμη, όπως «Γ@μώ τον Βίζενταλ – γ@μώ την Άννα Φρανκ -γ@μιέτ@ι κι όλη η φυλή του Αβραάμ.- Τ” αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω – αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!» ούτε και να τρώει τις special μπουγάτσες από τις Σέρρες, όπου κατάγεται ο κ.Ματθαιόπουλος!


Επειδή, ωστόσο η ζωή είναι απρόβλεπτη (βλέπε εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή) μπορεί η σχέση αυτή από τη στάχτη της να ξαναγεννηθεί…. !!!!!


Το ΒΙΝΤΕΟ είναι από την πρόσφατη εμφάνιση της Ουρανίας και του κ.Ματθαιόπουλου στο διαδικτυακό κανάλι της Χ.Α μετά τις συλλήψεις!




ΧΩΡΙΣΕ η ΟΥΡΑΝΙΑ!!! Διαβάστε εδώ το "Χρυσαυγίτικο" love story που έλαβε ΤΕΛΟΣ άδοξα!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...