«Μπλακ άουτ» στο facebook – Mυστηριώδης ιός «χτύπησε» το site ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

«Μπλακ άουτ» στο facebook – Mυστηριώδης ιός «χτύπησε» το site

facebook


Ενας μυστηριώδης ιός φαίνεται ότι «χτύπησε» το Facebook τη Δευτέρα. Τα μέλη του μεγαλύτερου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι δεν δημοσιεύει post, σχόλια, φωτογραφίες, δεν μεταφέρει μηνύματα και δεν καταγράφει «Like».

Όσοι προσπάθησαν να δημοσιεύσουν μια κατάσταση ή έναν σύνδεσμο, στην οθόνη τους εμφανίστηκε το εξής: «Το μήνυμα δε μπορεί να αναρτηθεί στο Χρονολόγιο», ενώ σε άλλους εμφάνιζε: «Υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση των καταστάσεων. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά σε λίγα λεπτά».


Το Mashable.com επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα δεν αφορά σε συγκεκριμένη δεξαμενή IP -δηλαδή σε κάποιες μόνο χώρες- και έτσι η διακοπή της ομαλής λειτουργίας του Facebook θεωρείται συνολική.

Η γαλλική εφημερίδα Les Echos, κάνει λόγο για ένα ισχυρό «ιό» που έχει κάνει την εμφάνισή του στη Γαλλία και το εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Facebook, ενώ το πρόβλημα αυτή την ώρα φαίνεται να έχει αποκατασταθεί.«Μπλακ άουτ» στο facebook – Mυστηριώδης ιός «χτύπησε» το site

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...