Πανδαισία Champions League, σήμερα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πανδαισία Champions League, σήμερα


mpala

Ποδοσφαρική πανδαισία το διήμερο Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης…

Σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου δεσπόζει η τιτανομαχία Μίλαν – Μπαρτσελόνα στο «Σαν Σίρο» με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους και να υπόσχονται σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα. Εκτός όμως από τον αγώνα του Μιλάνου το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλα σπουδαία ματς. Στο «Emirates» η φορμαρισμένη Άρσεναλ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ, ενώ στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ θα αναμετρηθεί με την Νάπολι. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αγώνες Σάλκε – Τσέλσι, Σέλτικ – Άγιαξ, Πόρτο – Ζενίτ, Αούστρια Βιέννης – Ατλέτικο Μαδρίτης και Στεάουα – Βασιλεία.

Αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, συνεχίζονται τα μεγάλα ματς με τα βλέμματα να στρέφονται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους, που ξυπνά αναμνήσεις από παλιότερο τελικό Champions League. Στα υπόλοιπα ματς και για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Άντερλεχτ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι. Το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπάγερν – Βικτόρια Πλζεν, ενώ αμφίρροπα ματς αναμένονται και τα Λεβερκούζεν – Σαχτάρ και Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη.

 






Πανδαισία Champions League, σήμερα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...