Πανκ συγκρότημα γύρισε ταινία πορνό μπροστά σε εκκλησία! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Πανκ συγκρότημα γύρισε ταινία πορνό μπροστά σε εκκλησία!

pank


Ονομάζονται «Get Shot» και πρόκειται για ένα συγκρότημα πανκ από το Σακραμέντο της…
Καλιφόρνια. Για το τελευταίο τους βιντεοκλίπ είχαν τη… φαεινή ιδέα να βάλουν την μπασίστα του γκρουπ Laura Lush να… αυτοϊκανοποιηθεί στην αυλή της εκκλησίας του Westboro.


Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή με τον παπά της εκκλησίας να πρωτοστατεί, αλλά κανείς από το συγκρότημα δεν κατέληξε με χειροπέδες.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωταγωνίστρια του κλιπ δήλωσε πως: «Το ποίμνιο και η εκκλησία είναι ανόητοι και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εξαπλώνουν το μίσος και να δημιουργούν ένταση. Εγώ απλά θέλησα να ανοίξω τα πόδια μου και τίποτα περισσότερο».


Το πανκ συγκρότημα αναφέρει πως αγαπημένο τους γκρουπ είναι οι «Sex Pistols» ενώ όπως εξήγησαν στον Τύπο, αν είχαν περισσότερα χρήματα για να μπορέσουν να πληρώσουν τις μηνύσεις, θα γύριζαν ένα πιο πλήρες και με μεγαλύτερη διάρκεια πορνό βίντεο.


«Αν κάποιος από τους θαυμαστές μας μπορεί να μας δανείσει τα απαραίτητα χρήματα, στο επόμενο βίντεο θα πρωταγωνιστούν δυο γυναίκες ενώ το γύρισμα θα μπορέσει να γίνει από επαγγελματίες» δήλωσε ο J.P. Hunter, μέλος του συγκροτήματος που συμπλήρωσε πως υπήρχε πολύ κίνηση στην αυλή της εκκλησίας και είδαν και μερικούς αστυνομικούς να έρχονται προς το μέρος τους, οπότε και αναγκάστηκαν να κάνουν τα γυρίσματα σε πολύ λίγο χρόνο… 
Πανκ συγκρότημα γύρισε ταινία πορνό μπροστά σε εκκλησία!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...