«Ήμουν λιγότερο μεθυσμένη και περισσότερο… μαστουρωμένη σε αυτό το δίσκο»! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

«Ήμουν λιγότερο μεθυσμένη και περισσότερο… μαστουρωμένη σε αυτό το δίσκο»!

Kαι ενώ σύσσωμη η μουσική κοινότητα περιμένει με αγωνία το νέο της άλμπουμ ARTPOP, εκείνη, είτε για να το προωθήσει, είτε γιατί απλά θέλει να προκαλέσει, πρωτότυπο, αποφάσισε να μιλήσει για τη νέα της δουλειά και πιο συγκεκριμένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ηχογράφησε τα νέα της τραγούδια!
Η Lady Gaga λοιπόν, ναι γι΄αυτή μιλάμε τόση ώρα, ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες για τον εξής απλούστατο λόγο: «Σε αυτό το άλμπουμ ήμουν περισσότερο μαστουρωμένη παρά μεθυσμένη, αποκάλυψε η star», ξεκαθαρίζοντας έτσι το… τοπίο και δικαιολογόντας τις τεράστιες διαφορές! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για την αγάπη που έχει στα ναρκωτικά, ενώ όλοι θυμούνται το… τσιγαριλίκι που είχε καπνίσει κατά τη διάρκεια συναυλίας της! Το μόνο που μένει, είναι να ακούσουμε το ARTPOP και να αποφανθούμε αν τη χαλάει περισσότερο η μαριχουάνα ή το αλκοόλ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...