Έτσι κατάφερε να πληρώσει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης! Που τα βρήκε τα λεφτά;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έτσι κατάφερε να πληρώσει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης! Που τα βρήκε τα λεφτά;;;

kasidiaris


Προκλητικός εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης στην έκτακτη τηλεοπτική του εκπομπή, την οποία παρουσίασε παρέα με τον συνάδελφό του Αρτέμη Ματθαιόπουλο.


Εκτόξευσαν ύβρεις, και αήθεις χαρακτηρισμούς, ενώ ο κ. Κασιδιάρης θέλησε να αποκαλύψει και την προέλευση των 50.000 ευρώ που πλήρωσε ως εγγύηση για να μην προφυλακιστεί.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτόξευσε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλο χαρακτηρίζοντάς τον ανδρείκελο του Αντώνη Σαμαρά και προσθέτοντας πως ζυγίζει «800 κιλά».


Επίσης, οι δύο Χρυσαυγίτες χαρακτήρισαν «βλάκα» τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, με την Ηλία Κασιδιάρη να συμπληρώνει πως ο υπουργός «δεν την παλεύει». Εν συνεχεία οι δύο βουλευτές ξεκαρδίστηκαν προκλητικά στα γέλια.


Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής προανήγγειλαν πως το Σάββατο θα βγουν στη δημοσιότητα μηνύματα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού, δηλαδή των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.


«Είμαστε τρίτο, ενδεχομένως και δεύτερο κόμμα»


Οσον αφορά τη δημοσκοπική πτώση που παρουσιάζει η Χρυσή Αυγής μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι δύο βουλευτές το απέδωσαν στα… μέσα ενημέρωσης τονίζοντας ότι τους έχουν αποκόψει και υποστηρίζοντας ότι εάν τους άφηναν να μιλήσουν τότε θα ήταν μακράν το πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.


Παράλληλα, αμφισβήτησαν όλες τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και οι οποίες δείχνουν μία σαφή κάμψη στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τονίζονας ότι τα ποσοστά της ΧΑ είναι υπερδιπλάσια από αυτά που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις.


Μάλιστα, για να δικαιολογήσουν τη θέση τους αυτή υποστήριξαν πως οι πολίτες στις δημοσκοπήσεις δεν λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί ξέρουν ότι τα στοιχεία τους είναι γνωστά και φοβούνται μήπως κατηγορηθούν και εκείνοι για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.


Τέλος απαντώντας στο ερώτημα για το πού βρήκε τα 50.000 ευρώ που έδωσε ο κ. Κασιδιάρης για εγγύηση, δήλωσε πως προέρχονται από το εφάπαξ του πατέρα του.



Έτσι κατάφερε να πληρώσει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης! Που τα βρήκε τα λεφτά;;;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...