Προς ολοκλήρωση το γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή “Πλάϊ” Επισκοπής ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Προς ολοκλήρωση το γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή “Πλάϊ” Επισκοπής

gipedo


Εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η μελέτη για την ολοκλήρωση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο “Πλάϊ” Επισκοπής. Το έργο παρέμεινε σε εκκρεμότητα από το 2010 καθώς ο αρχικός προϋπολογισμός του ήταν 12.633,65 €, ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επαρκούσε για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου, παρά την κάλυψη από πλευράς Δήμου Βόλου και της συμπληρωματικής σύμβασης εργασιών ύψους 6.316,82 €.


Η Δημοτική Αρχή Βόλου προχωρά πλέον με ιδίους πόρους, ύψους 45.000 ευρώ, στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου για την τοπική κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού και ιδιαίτερα για τη νεολαία της περιοχής και το δυναμικό του τοπικού αθλητικού Συλλόγου “Ιωλκός”. Υλοποιείται με αυτό τον τρόπο σχετική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής η οποία εκφράστηκε από το Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη σε πρόσφατη σύσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού.


Στη συγκεκριμένη περιοχή έχει χωροθετηθεί ένα μικρό αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει  γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και κτίριο με αποδυτήρια και αναψυκτήριο. Η υλοποίηση του Αθλητικού Κέντρου γίνεται σταδιακά. Μέχρι τώρα, έχουν κατασκευαστεί το κτίριο και έχει ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου.


Η μελέτη συντάχθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και προβλέπει την ολοκλήρωση και παράδοση γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 29,00 μ. Χ 55,00μ. Συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνουν εργασίες στρώσεων με αδρανή υλικά και επικάλυψη τους με γαιωύφασμα, καθώς και η φύτευση με σύγχρονο χλοοτάπητα. Επίσης θα κατασκευαστούν η μεταλλική περίφραξη του γηπέδου με τις εισόδους, το δίκτυο άρδευσης και το αντίστοιχο δίκτυο φωτισμού .


Το έργο, το οποίο πλέον εισέρχεται σε φάση δημοπράτησης, εντάσσεται στον προγραμματισμό του Δήμου Βόλου για την ολοκλήρωση έργων κοινωνικής υποδομής σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, στο πλαίσιο του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014.


 


 



Προς ολοκλήρωση το γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή “Πλάϊ” Επισκοπής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...