Σε ποιες χώρες ζουν οι άνδρες με τα μεγαλύτερα προσόντα; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Σε ποιες χώρες ζουν οι άνδρες με τα μεγαλύτερα προσόντα;

prosonta

Μπορεί μέχρι πρότινος να προγραμματίζατε το ταξίδι σας με βάση τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα που διαθέτει ένας  δημοφιλής προορισμός αλλά φαίνεται  ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τα κριτήρια σας.

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή του Twitter@ onionslayer  δίνει την δυνατότητα  σε όλους τους χρήστες του να ανακαλύψουν τους άνδρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη με τα μεγαλύτερα …προσόντα.


Χάρη σε μια εφαρμογή  οι απανταχού λάτρεις του Twitter μπορούν  να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες  όχι των τουριστικών αξιοθέατων της κάθε χώρας αλλά των προσωπικών λεπτομερειών των ανδρικών προσόντων.


Αναλυτικότερα η εφαρμογή αυτή που κάνει ”θραύση” στο εξωτερικό περιλαμβάνει έναν χάρτη ο οποίος έχει χαρτογραφήσει τις χώρες που ζουν οι άνδρες με το μεγαλύτερο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα.


 Έτσι ο χάρτης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος για κάθε χώρα στη γη,  ενώ βάζει σε κάθε έθνος έναν κωδικό χρώματος αλλά και το εύρος μέτρησης σε εκατοστά.Όπως προκύπτει από τον χάρτη οι άνδρες με τα μεγαλύτερο μεγέθους πέους ζουν στην Νότια Αμερική- Ισημερινός,στην Κολομβία και στην Βενεζουέλα – ενώ οι Έλληνες έρχονται ένατη στην παγκόσμια κατάταξη. Οι μεγάλοι χαμένοι..είναι όσοι ζουν στην Κίνα και στην Ινδία.


Όπως προκύπτει από τον χάρτη το μέσο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα είναι:


Δημοκρατία του Κονγκό 18 εκ

Εκουαδόρ 17,7 εκ

Γκάνα 17,2 εκ

Κολομβία 17 εκ

Ισλανδία 16,5 εκ

Ιταλία 15,7 εκ

Νότια Αφρική 15,2 εκ.

Σουηδία 14,9 εκ.

Ελλάδα 14,7 εκ.

Γερμανία 14,4 εκ.

Νέα Ζηλανδία 13,9 εκ.

Βρετανία 13,9 εκ.

Καναδάς 13,9 εκ.

Ισπανία 13,9 εκ.

Γαλλία 13,4 εκ.

Αυστραλία 13,2 εκ.

Ρωσία 13,2 εκ.

ΗΠΑ 12,9 εκ.

Ιρλανδία 12,7 εκ.

Ρουμανία 12,7 εκ.

Κίνα 10,9 εκ.

Ινδία 10,1 εκ.

Ταϊλάνδη 10,1 εκ.

Νότια Κορέα 9,6 εκ.

Βόρεια Κορέα 9,6 εκ.Σε ποιες χώρες ζουν οι άνδρες με τα μεγαλύτερα προσόντα;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...