Γάζωσαν ανήλικο που κρατούσε ψεύτικο όπλο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Γάζωσαν ανήλικο που κρατούσε ψεύτικο όπλο

anilikos


Ο 13χρονος Άντι Λόπεζ, που έφερε αντίγραφο πυροβόλου όπλου, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών στην πολιτεία της Καλιφόρνιας.


Αξιωματικοί στην πόλη της Σάντα Ρόζα είπαν ότι άνοιξαν πυρ όταν το αγόρι αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές να ρίξει το όπλο κάτω, το οποίο πίστευαν ότι είναι πραγματικό. Για το περιστατικό αυτό που σημειώθηκε την Τρίτη διεξάγεται έρευνα.


Δύο βοηθοί του σερίφη είδαν τον έφηβο «με αυτό που φαινόταν να είναι κάποιο είδος πυροβόλου όπλου», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Σόνομα. Οι βοηθοί ζήτησαν ενισχύσεις και επανειλημμένα διέταξαν το αγόρι να ρίξει κάτω το όπλο πριν ανοίξουν πυρ με τα περίστροφά τους.


Σύμφωνα με τον πατέρα του Ροντρίγκο Λόπεζ το αντίγραφο του όπλου ανήκε σε έναν φίλο, ενώ το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι ένα πλαστικό όπλο βρέθηκε επίσης στη ζώνη του αγοριού.


Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε επτά πυροβολισμούς. «Πρώτα άκουσα μια σειρήνα και μέσα σε δευτερόλεπτα άκουσα επτά πυροβολισμούς».


Ο υπαστυνόμος Ντένις Ο’ Λίρι είπε ότι οι βοηθοί τέθηκαν σε διοικητική άδεια για όσο χρόνο διεξάγεται η έρευνα.  Ο σερίφης Στιβ Φρέιτας χαρακτήρισε τραγωδία το συμβάν και δεσμεύτηκε για τη διενέργεια ενδελεχούς και διαφανούς έρευνας. «Ως πατέρας δύο αγοριών περίπου της ίδιας ηλικίας, δεν μπορώ καν να σκεφτώ το πένθος που περνά αυτή η οικογένεια» είπε.


Η εκπρόσωπος του σχολείου όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος, περιέγραψε τον Άντι ως «έναν πολύ αγαπητό μαθητή, δημοφιλή, πολύ όμορφο αγόρι, ιδιαίτερα έξυπνο και ικανό».


Το τραγικό αυτό συμβάν σημειώθηκε την επομένη της δολοφονίας ενός καθηγητή μαθηματικών από έναν 12χρονο στη Νεβάδα και του τραυματισμού δύο συμμαθητών του πριν ο ίδιος θέσει τέλος στη ζωή του.Γάζωσαν ανήλικο που κρατούσε ψεύτικο όπλο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...