ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

marturia

Μια ανώνυμη επιστολή, στάλθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.


Σε αυτήν, περιγράφεται η εγκληματική δραστηριότητα του εθνικιστικού κόμματος και των μελών του.Σύμφωνα με «tovima.gr», ο ίδιος άνθρωπος μιλά για… συμμετοχή του σε κυκλώματα εκβιαστών και συζητά μάλιστα για την «κίνηση» που υπάρχει σε διάφορα «μαγαζιά της λεωφόρου Συγγρού». Στη συνέχεια καθυβρίζει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που μίλησε σε ΜΜΕ ενώ μιλά για «πόλεμο» μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής.Όπως ακούγεται να λέει στον ίδιο διάλογο, «ήταν μία παρέα από το Αιγάλεω και φορούσαν μπλούζες Χρυσή Αυγή και χτυπάγανε κόσμο. Και πήγαμε εμείς και τους βρήκαμε στο Αιγάλεω. Και τους στείλαμε μια βόλτα για διακοπές για κάνα δύο μήνες…»Στη συνέχεια το στέλεχος της Χρυσής Αυγής ακούγεται να μιλά πως ο ίδιος και η οργάνωση της Νίκαιας στόχευαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.Όπως αναφέρει σε απομαγνητοφωνημένο διάλογο, «είχα βάλει στο μάτι αυτόν τον χοντρό, τον κοντό και τον είδα ξαφνικά σε συγκέντρωση στη Νίκαια του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά πάω στη Νίκαια και μου δείχνουν φωτογραφίες του. Λέω αυτός θα είναι στάνταρ και λέω αφήστε τον, θα τον γ… εγώ». Δείτε την επιστολή:

marturia1


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

1 σχόλια :

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...