ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Τα παιδιά μπορούν τώρα να έχουν τρεις γονείς!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Τα παιδιά μπορούν τώρα να έχουν τρεις γονείς!!!

california


Τα παιδιά στην Καλιφόρνια μπορούν τώρα να έχουν νομικά περισσότερους από δύο γονείς μετά το νομοσχέδιο που υπέγραψε χθές ο Κυβερνήτης Jerry Brown με στόχο να αντανακλά στις σύγχρονες “αλλαγές στη δομή της οικογένειας.”


Η νομοθεσία ήταν εμπνευσμένη από μια απόφαση δικαστηρίου το 2011, όταν το παιδί απο ένα ζευγάρι λεσβιών έμεινε λανθασμένα απομεμονωμένο αφότου μία από της μητέρας του ήταν στο νοσοκομείο και η άλλη φυλακίστηκε. Επειδή το δικαστήριο έκρινε ότι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού δεν είχε δικαιώματα στην ανατροφή του παιδιού, το παιδί στάλθηκε σε ανάδοχη φροντίδα.

«Είναι ζωτικής σημασίας ότι οι δικαστές έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τους ρόλους όλων των γονέων, έτσι ώστε κανένα παιδί δεν θα πρέπει να υπομείνει το χωρισμό ενός από τους ενήλικες” δήλωσε ο γερουσιαστής Mark Leno.


Το νομοσχέδιο, SB 274, είναι κατηγορηματικά αντίθετο με την «παραδοσιακή οικογένεια» λένε οι υποστηρικτές, οι οποίοι λένε ότι η μετατόπιση ορισμού του γονέα θα περιπλέξει τις δικαστικές διαδικασίες. Οι οπαδοί του “τρεις άνδρες και ένα μωρό», ωστόσο, είναι κατενθουσιασμένοι.ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Τα παιδιά μπορούν τώρα να έχουν τρεις γονείς!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...