Η θεωρία των «καθαρών χεριών» στην απολογία Παππά ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η θεωρία των «καθαρών χεριών» στην απολογία Παππά

pappas


Τη θεωρία των «καθαρών χεριών» χρησιμοποίησε ο Χρήστος Παππάς για να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή το επιχείρημα ότι η δίωξη εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική.


Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί όλων των κομμάτων επιχειρούν να πλήξουν την «καθαρή» Χρυσή Αυγή και όπως τόνισε όταν η Χρυσή Αυγή κυβερνήσει τον τόπο θα τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη.


Παράλληλα, ζήτησε να μην μείνει μακριά από τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.


Στην απολογία του, που δημοσιεύει «Το Βήμα», ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής εξαπολύει επίθεση σε όλα τα πολιτικά κόμματα, αποκαλώντας διαπλεκόμενους πολιτικούς εκείνους που «κρύβονται» πίσω από τη δίωξη τους των «καθαρών», των πολιτικών της Χρυσής Αυγής.


Απειλεί ότι «θα ζητήσουν λόγο από αυτούς που έχουν ζημιώσει τον τόπο», ενώ υποστηρίζει ότι οι βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής ήταν οι μόνοι που δεν είχαν λερώσει τα χέρια τους με κλεμμένο δημόσιο χρήμα και βρώμικες συναλλαγές.


Ο Χρήστος Παππάς εξαίρει το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής (π.χ. συσσίτια «μόνο για Έλληνες»), αρνείται ωστόσο ότι τα μέλη της ήταν ρατσιστές κυνηγούσαν μόνο τους παρανόμους μετανάστες, λέει.


Σύμφωνα με «Το Βήμα» ο υπαρχηγός της ΧΑ αρνείται ότι υπήρχε στρατιωτική δομή της οργάνωσης, καθώς επίσης ότι στο κόμμα υπήρχαν «καρεκλοθήρες» και «ευρωκυνηγοί».


Θα μπορούσε, αναφέρει, κάποιο άτομο οπαδός του κόμματός τους να διαπράξει και αξιόποινες πράξεις, αυτό όμως δεν μπορεί να βαρύνει το κόμμα. Υπήρξαν, υπογραμμίζει, εγκληματικές δραστηριότητες ατόμων που ήταν στα επίσημα όργανα σε διάφορα κόμματα, όμως οι δραστηριότητες αυτές δεν χρεώθηκαν στα κόμματα.Αναφέρεται σε αποσπάσματα του κατηγορητηρίου και δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εγκληματικές πράξεις στη δικογραφία, αλλά ούτε γνωρίζει τους δράστες, καθώς και την πολιτική τους ταυτότητα.Δριμεία επίθεση και εναντίον του ενός προστατευόμενου μάρτυρα κάνει στην απολογία του ο βουλευτής Χρ. Παππάς, ο οποίος καταλήγει με το αίτημα να μην μείνει μακριά από τα καθήκοντα του στη Βουλή.



Η θεωρία των «καθαρών χεριών» στην απολογία Παππά

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...