Ο καιρός τρελάθηκε! Ξανακατεβάστε τα καλοκαιρινά γιατί η θερμοκρασία θα χτυπήσει "κόκκινο"!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο καιρός τρελάθηκε! Ξανακατεβάστε τα καλοκαιρινά γιατί η θερμοκρασία θα χτυπήσει "κόκκινο"!!!

Ο καιρός τρελάθηκε! Ξανακατεβάστε τα καλοκαιρινά γιατί η θερμοκρασία θα χτυπήσει


Τις… τρέλες του συνεχίζει ο Οκτώβριος: μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα συνεχιστεί η καλοκαιρία, που περισσότερο σε Άνοιξη μας παραπέμπει, παρά σε Φθινόπωρο!


Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αίθριος σε ολόκληρη την χώρα, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει έως και 29 βαθμούς κελσίου, ενώ μεμονωμένες βροχές περιμένουμε στα ορεινά της Μακεδονίας.


Αναλυτικά:


Αττική: γενικά αίθριος. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 ως 25 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια, τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.



Ο καιρός τρελάθηκε! Ξανακατεβάστε τα καλοκαιρινά γιατί η θερμοκρασία θα χτυπήσει "κόκκινο"!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...