Χαμηλά δίδακτρα και υψηλό επίπεδο σπουδών στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Χαμηλά δίδακτρα και υψηλό επίπεδο σπουδών στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου

iek


Οι συνεχείς διακρίσεις που αποσπούν σπουδαστές του Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει, με χαμηλά δίδακτρα, στα 27 χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.


Οι νέες διακρίσεις σημειώθηκαν στον Διαγωνισμό Σχεδιασμού Κοσμήματος “Cosmima” της Helexpo με θέμα «Θαλασσογραφίες». Το θέμα αυτό αποτέλεσε  πηγή έμπνευσης  για τους  μαθητές του τμήματος Κοσμήματος που εργάστηκαν  πυρετωδώς για αρκετές  μέρες, σχεδιάζοντας τις ιδέες τους.  Δυο  από αυτούς, η  Έλενα  Ερίσοβα  και  η Χρυσοβαλάντω Παπαδοπούλου,  κατάφεραν  να αποσπάσουν  τον  1ο  και τον 2ο  Έπαινο  αντίστοιχα, τα σχέδιά τους θα υλοποιηθούν από τις ίδιες και  σαν  Κοσμήματα πια θα παρουσιαστούν στην έκθεση  “Cosmima” στις εγκαταστάσεις της Helexpo στην  Θεσσαλονίκη, το διάστημα από 2-4 Νοεμβρίου του 2013.


Στο μεταξύ, συνεχίζονται  οι  εγγραφές στα  τμήματα της Σχολής που αφορούν τον τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών (Κεραμικής, Διακόσμησης, Συντήρησης Έργων Τέχνης, Γραφιστικής, Φωτογραφίας, Κοσμήματος και  Ενδυματολογίας) και τον τομέα του Τουρισμού (Υπεύθυνου Υποδοχής και Φιλοξενίας καθώς και Μαγειρικής Τέχνης).


Το Δημοτικό Ι.Ε.Κ. Βόλου, μοναδικό παράδειγμα στην Ελλάδα ιδιωτικού  Εκπαιδευτηρίου  που ανήκει σε Δήμο, έχει τη δυνατότητα  να παρέχει στους σπουδαστές του  χαμηλά δίδακτρα σπουδών, λόγω της εφαρμογής του Κοινωνικού Τιμολογίου που έχει θεσπίσει η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ. Τα δίδακτρα φοίτησης διαμορφώνονται ανάλογα με το εισόδημα της κάθε οικογένειας και σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να είναι και  ΔΩΡΕΑΝ  μέσα από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ “Voucher”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές που πληρούν τις προϋποθέσεις, επιστροφής των χρημάτων που καταβάλουν για τις σπουδές τους.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210 56446, www.diek.gr., αλλά και στα γραφεία της σχολής Ρ.Φεραίου 1 και Χείρωνος.


 


 



Χαμηλά δίδακτρα και υψηλό επίπεδο σπουδών στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...