"Σταύρωσε" το ΠΟΝΤΙΚΙ που του έφαγε το ΜΙΣΘΟ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

"Σταύρωσε" το ΠΟΝΤΙΚΙ που του έφαγε το ΜΙΣΘΟ!

pontiki


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένας Παλαιστίνιος ο οποίος πόσταρε ένα ποντίκι το οποίο έχει… σταυρώσει!


O άνδρας από τη Γάζα ισχυρίζεται ότι το εικονιζόμενο ποντίκι εισέβαλε στην ντουλάπα του και του έφαγε το μισθό του καθώς και έγγραφα όπως συμβόλαια και σημαντικά χαρτιά που είχε από τράπεζες και λογαριασμούς.


Η εικόνα, που δημοσιεύεται από τον χρήστη απεικονίζει το ποντίκι να είναι δεμένο από τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά. Ο Παλαιστίνιος που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη στην απολογία του υποστήριξε ότι ο άτακτος ποντικός του έκανε χαρτοπόλεμο τον εβδομαδιαίο του μισθό ύψους 40 ευρώ αλλά και πολύ σημαντικά έγγραφα. Επίσης είπε πως δεν είχε σκοπό να τιμωρήσει το ποντίκι αλλά να το προστατέψει.


Πολλοί πάντως ισχυρίστηκαν ότι τόσο η φωτογραφία όσο και η ιστορία του Παλαιστίνιου είναι ψεύτικη και ανέβηκε στο facebook σαν αστείο. Φαίνεται όμως πως οργανώσεις για την προστασία των ζώων δεν έχουν την ίδια άποψη και τον κατήγγειλαν: «Οσο απελπισμένος και αν είναι ένας άνθρωπος που έχασε τον εβδομαδιαίο του μισθό δεν δικαιολογεί αυτή την παρανοϊκή του πράξη. Δηλαδή αν άλλο ένα ποντίκι κάνει τα ίδια τότε τι θα του κάνει;».
"Σταύρωσε" το ΠΟΝΤΙΚΙ που του έφαγε το ΜΙΣΘΟ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...