Χρήστος Τριπόδης: Δείτε τη γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Χρήστος Τριπόδης: Δείτε τη γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό!

tripodis


Μπορεί από τον ρόλο του στο “Αμάρτημα της μητρός μου”, όπως έχει ο ίδιος πει να έχει πληρωθεί μόνο τρία επεισόδια αλλά ούτε αυτό δεν είναι ικανό να χαλάσει την απόλυτη ευτυχία που ζει εδώ και τριάμιση χρόνια.


Από τότε δηλαδή που μπήκε στη ζωή του η 3,5 χρονών σήμερα κόρη του η Αθηνά. Ο Χρήστος Τριπόδης είναι μπαμπάς για όλες τις δουλειές και κάνει τα πάντα για την πιτσιρίκα του. Σπάνια της χαλάει χατήρι.


Ακόμα και αυτό το διάστημα που πραγματικά τρέχει και δεν φτάνει αφού ξεκινάει περιοδεία εντός Αττικής με την παιδική παράσταση Χάϊντι (Το κορίτσι των βουνών) που τελεί υπό την αιγίδα της Ελβετικής πρεσβείας. Με το άγχος της πρεμιέρας αύριο στο Δημοτικό κινηματοθέατρο του Ζωγράφου Αλέκα ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει αλλά η Αθηνά δεν “σηκώνει” και πολλά όχι.


Θέλει και η ίδια να κάνει την Χάϊντι στο βουνό. Κι επειδή τόσο ο καιρός, όσο και ο διαθέσιμος χρόνος για εκδρομή έστω και σε κοντινό βουνίσιο προορισμό δεν υπάρχουν μεταξύ μπαμπά και κόρης υπήρξε συμβιβασμός.



Παιδική χαρά προς το παρόν, με άφθονο παιχνίδι και πειράγματα μεταξύ τους και το βουνό “παρακαταθήκη υπόσχεσης” για το κοντινό μέλλον. Εκεί τους πέτυχε και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.  Η μικρή Αθηνά μια κούκλα και ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς απόλυτα αφοσιωμένος σ’ εκείνη που πραγματικά του έχει κλέψει το μυαλό.



Χρήστος Τριπόδης: Δείτε τη γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...