Κατάδικος επιβίωσε σε εκτέλεση και θα εκτελεστεί ξανά! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Κατάδικος επιβίωσε σε εκτέλεση και θα εκτελεστεί ξανά!

katadikos


Καταδικάστηκε σε θάνατο και η ποινή εκτελέστηκε.
Ο ίδιος επιβίωσε αλλά θα… εκτελεστεί ξανά. Ο 37χρονος από το Ιράν σίγουρα πάει για ρεκόρ Γκίνες αφού ήταν στην κρεμάλα για 12 λεπτά.

Ο Αλί Ρέζα Μ. που «εκτελέστηκε» την προηγούμενη Τετάρτη δια απαγχονισμού στη φυλακή Μποζνούρντ του Ιράν ήταν στην κρεμάλα για 12 λεπτά στην και θεωρήθηκε νεκρός.

Ο Αλί Ρέζα Μ. μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της φυλακή αλλά Όταν τα μέλη της οικογένειάς του αναζήτησαν το πτώμα του, την επόμενη ημέρα, διαπίστωσαν ότι ανέπνεε ακόμα και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

«Μόλις μας ειδοποίησαν ότι εκτελέστηκε πήγαμε να περισυλλέξουμε το πτώμα του για να προετοιμάσουμε την κηδεία του», είπε ένας συγγενής του.

«Όταν φτάσαμε στο νεκροτομείο τον βρήκαμε ζωντανό, γεγονός που έκανε πολύ χαρούμενες τις δύο κόρες του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ωστόσο, όταν ενημερώθηκαν οι φύλακες ότι ο Αλί Ρέζα Μ. είναι ακόμη ζωντανός, τοποθέτησαν φρουρό έξω από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται εν αναμονή της δεύτερης εκτέλεσής του.

«Του επιβλήθηκε η θανατική ποινή  και θα εκτελεστεί μόλις αναρρώσει», τόνισε μέλος του δικαστικού σώματος.

Φέτος, έχουν εκτελεστεί περίπου 560 άνθρωποι στο Ιράν. Από τον Ιούνιο, που ανέβηκε στην εξουσία ο Χασάν Ροχανί, έχουν εκτελεστεί συνολικά 200 άτομα.


Το Ιράν έχει το υψηλότερο ποσοστό εκτελέσεων κρατουμένων ανά κάτοικο παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, στη χώρα θανατώνονται περισσότεροι άνθρωποι από οπουδήποτε αλλού στην υφήλιο, με εξαίρεση την Κίνα.Κατάδικος επιβίωσε σε εκτέλεση και θα εκτελεστεί ξανά!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...