Είναι ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ αυτό το νοσοκομείο;;; ΔΕΙΤΕ το βίντεο με τα.. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ που ζουν εκεί! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Είναι ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ αυτό το νοσοκομείο;;; ΔΕΙΤΕ το βίντεο με τα.. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ που ζουν εκεί!

nosokomeio


Νοσοκομείο του Kentucky, το οποίο ειδικευόταν στα θύματα της φυματίωσης τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, πιστεύεται πως είναι στοιχειωμένο. Εγκαταλελειμμένο πλέον έχει μετατραπεί σε αξιοθέατο για όσους αγαπούν την μεταφυσική δραστηριότητα. Μαρτυρίες μιλούν για φαντάσματα τα οποία καταφτάνουν τις νυχτερινές ώρες, και σύμφωνα με τους κυνηγούς φαντασμάτων μπορούν να αναγνωρισθούν ως νεκροί ασθενείς, οι οποίοι είχαν αφήσει στο παρελθόν την τελευταία τους πνοή στα κρεβάτια του νοσοκομείου.


Το νοσοκομείο Louisville είναι γεμάτο πόρτες που τρίζουν, ενώ στο υπόγειο τμήμα του υπάρχει μία τεράστια σήραγγα, η οποία χρησιμοποιούνταν για να μεταφέρονται τα πτώματα γρήγορα εκτός νοσοκομείου, την περίοδο που η φυματίωση αποτελούσε επιδημία και οδηγούσε στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή.

Οι αρχές βέβαια δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους σοβαρά την υπόθεση και θεωρούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούνται με παρόμοια περιστατικά.





Είναι ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ αυτό το νοσοκομείο;;; ΔΕΙΤΕ το βίντεο με τα.. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ που ζουν εκεί!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...