Οπαδοί της Λέφσκι έγδυσαν κι έδιωξαν τον προπονητή της ομάδας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Οπαδοί της Λέφσκι έγδυσαν κι έδιωξαν τον προπονητή της ομάδας

proponitis


Κάθε όριο ξεπέρασαν οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας, οι οποίοι μπούκαραν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας και τον έγδυσαν, επειδή τον θεωρούν οπαδό της ΤΣΣΚΑ. Αν και ούτε ως τεχνικός, ούτε παλιότερα ως ποδοσφαιριστής ο Ιβάιλο Πέτεφ δεν είχε συνδεθεί με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η «πιάτσα» έλεγε πως έτρεφε συμπάθεια για την ομάδα της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας.


Αυτή η φημολογία ήταν αρκετή ώστε να αποτελέσει «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, της Λέφσκι, που αποφάσισαν να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους.


Και το έκαναν, επιλέγοντας έναν τρόπο εξευτελιστικό, σχεδόν εμετικό, όπως συμβαίνει κάθε φορά που ένα μάτσο νταήδες (ανεξάρτητα με το αν έχουν δίκιο ή όχι) την πέφτουν σε ένα άτομο.


Οι εξαγριωμένοι οπαδοί, λοιπόν, μπούκαραν στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του Πέτεφ, άρχισαν να τον βρίζουν και σαν κύριοι, αφού δεν βρέθηκε κανείς να τους εμποδίσει, τον περικύκλωσαν φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής.


Το βλέμμα του Πέτεφ μαρτυρά τα συναισθήματα ενός ανθρώπου που φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του, όμως φαίνεται πως τα… παιδιά ζητούσαν απλά έναν τρόπο για να τον εξευτελίσουν…


Φωνάζοντας «βλάκα, βγάλε τη φανέλα της Λέφσκι, δεν είσαι άξιος να τη φοράς» και βλέποντας πως αυτός δεν αντιδρά, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να «καθαρίσουν», όπως ξέρουν οι μάγκες…


Του την έπεσαν όλοι μαζί, έβγαλαν την εμφάνιση της Λέφσκι, τον ξεγύμνωσαν από τη μέση και πάνω και στη συνέχεια –υπερήφανοι για το κατόρθωμά τους- είδαν τον… μισητό Πέτεφ να φεύγει με την ουρά στα σκέλια.


Ο Πέτεφ ως ποδοσφαιριστής είχε περάσει την περίοδο 2007-08 από την Ελλάδα, όταν αγωνίστηκε για λογαριασμό των Τρικάλων και σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Λέφσκι –και παρά τα απίστευτα αυτά γεγονότα- παραμένει στη θέση του ως τεχνικός της ομάδας.


Μάλλον όχι για πολύ ακόμη… Εκτός κι αν, στις 19/10 όταν και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λέφσκι καταφέρει και πάρει το διπλό στο ντέρμπι με την… ΤΣΣΚΑ. Ναι, σωστά διαβάσατε, έτσι τα φερε η τύχη, που ο «βλάκας» ίσως γίνει «ήρωας» ή παρελθόν πολύ-πολύ σύντομα.




Οπαδοί της Λέφσκι έγδυσαν κι έδιωξαν τον προπονητή της ομάδας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...