Νέες βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Μενεγάκη- Λάτσιο! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Νέες βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Μενεγάκη- Λάτσιο!

latsios


Λύση στην κόντρα τους δεν βρίσκεται και όσο περνάει ο καιρός τόσο ο πόλεμός τους μεγαλώνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού YES.


Οι μέρες περνούν, αλλά αντί να ηρεμήσουν τα πράγματα, ο πόλεμος όσο πάει και φουντώνει. Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω στη δικαστική διαμάχη τους, τις λεπτομέρειες της οποίας πρώτο το «Yes!» αποκάλυψε. Η κατάσταση είναι οριακή, αν και οι δυο τους μπροστά στις κάμερες και στους συνεργάτες τους προσπαθούν να δείχνουν χαμογελαστοί και ήρεμοι. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.


Ειδικά η Ελένη είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, τον οποίο και θεωρεί υπαίτιο για τον τεράστιο θόρυβο που έχει προκύψει γύρω από τη δικαστική διαμάχη τους. Η Μενεγάκη παραδέχτηκε ότι βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Λάτσιο, αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά μόνο εκείνη και τον πρώην σύζυγό της. Κανέναν άλλον! Με αυτό τον τρόπο η Ελένη ήθελε να δείξει ότι η δική της πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να διαρρεύσει το παραμικρό για την υπόθεση και να «κόψει το βήχα» πολλών.


Από την άλλη ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ο οποίος έχει καταθέσει και την αγωγή σε βάρος της Ελένης δεν έχει μιλήσει καθόλου, ενώ σύμφωνα με τη Μενεγάκη θα μπορούσε να πει ό,τι κι εκείνη, δηλαδή ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά αποκλειστικά τους δύο και να δείξει πως υπάρχει προοπτική να λυθεί η διαμάχη τους και να μη γίνει σίριαλ. Ο Λάτσιος προτίμησε όμως το δρόμο της σιωπής, γεγονός που εξόργισε τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης», αφού θεωρεί ότι με τη στάση του ευνοεί τις όποιες διαρροές και την επηρεάζει αρνητικά τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο και μόνο το γεγονός πως η Μενεγάκη βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, πλήττει σοβαρά την ιδανική εικόνα που έχει δημιουργήσει η παρουσιάστρια, ειδικά στις γυναίκες. Και αυτό η Ελένη το ξέρει πάρα πολύ καλά, γι’ αυτό είναι έξαλλη, όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει πίσω από το χαμόγελο και τα αστεία που κάνει στην εκπομπή της.


Μάλιστα η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» δεν έκρυψε την οργή της από τη στάση που κρατά ο Γιάννης Λάτσιος. «Σταμάτα επιτέλους να με διασύρεις, να με ξεφτιλίζεις» του φώναζε εκτός εαυτού. Όσο για την απάντηση του πρώην άντρα της; «Δεν το άρχισα εγώ. Εσύ αθέτησες τη συμφωνία». Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, από τα πιο διάσημα της ελληνικής showbiz, μαίνεται και δεν φαίνεται φως στο τούνελ της… ανακωχής.

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους ελπίζουν ότι η δικαστική τους διαμάχη δεν θα φτάσει μέχρι τέλους και θα πρυτανεύσει η λογική, αν και κάτι τέτοιο με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο.


 



Νέες βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Μενεγάκη- Λάτσιο!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...