Βρέθηκε η σορός του Βιτόριο Μισόνι που αγνοούνταν από τον περασμένο Γενάρη ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε η σορός του Βιτόριο Μισόνι που αγνοούνταν από τον περασμένο Γενάρη

missoni


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις ανέλκυσης του αεροπλάνου που μετέφερε τον διάσημο Ιταλό μόδιστρο Βιτόριο Μισόνι και είχε εξαφανιστεί στην θαλάσσια περιοχή του Los Roques, στην Βενεζουέλα.


Σύμφωνα με τις αρχές, στα συντρίμμια του αεροσκάφους yv2615, βρέθηκαν οι σοροί των 5 αγνοούμενων με τις ζώνες ασφαλείας ακόμα δεμένες.


Το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε ο Μισόνι με τους φίλους του είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιανουαρίου και βρέθηκε χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του αμερικανικού ωκεανογραφικού πλοίου «Deep Sea» που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.


Οι αρχές της Βενεζουέλας έδωσαν την άδεια για την ανέλκυση του αεροπλάνου την περασμένη Δευτέρα και σύμφωνα με τα Μέσα της Βενεζουέλας οι σοροί των αγνοούμενων ανασύρθηκαν σήμερα.


Στο αεροπλάνο μαζί με τον διάσημο μόδιστρο ταξίδευαν και οι Maurizia Castiglioni, Guido Foresti, Elda Scalvenzi και ο πιλότος Germin Marchant.


 



Βρέθηκε η σορός του Βιτόριο Μισόνι που αγνοούνταν από τον περασμένο Γενάρη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...