Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε τον Παππά για συγκάτοικο στο κελί του ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε τον Παππά για συγκάτοικο στο κελί του

keli


Το ίδιο κελί μοιράζονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς στις φυλακές Κορυδαλλού, έπειτα από αίτημα του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής προς την διεύθυνση των φυλακών.


Ο κ Μιχαλολιάκος ο οποίος μέχρι χθες μοιραζόταν το κελί με τον Γιάννη Λαγό φέρεται να ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μεταφερθεί ο Λαγός σε ξεχωριστό κελί και να συγκατοικήσει με τον υπαρχηγό της ΧΑ.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές ζήτησαν κουβέρτες και σόμπες για να αντιμετωπίσουν το κρύο, ενώ ζήτησαν επίσης να διαβάζουν τον ημερήσιο τύπο και να παρακολουθούν τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων .

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις υπόδικοι προαυλίζονται μόνοι τους ενώ η  μεταγωγή τους σε πτέρυγα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού αποφασίστηκε εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των κρατουμένων στις πτέρυγες των ανδρικών φυλακών.Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε τον Παππά για συγκάτοικο στο κελί του

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...