Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ANT1 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ANT1

ant1


Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα ξεδιπλώνεται και φέτος μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και δίνει σε όλους την ευκαιρία ν’ ανακαλύψουν… τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή! Το καθιερωμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση μέσα από την οποία παρουσιάστηκε το πλούσιο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν. Η γνήσια ψυχαγωγία και η ουσιαστική ενημέρωση έρχονται και φέτος για να αναδείξουν τον ΑΝΤ1 την καλύτερη τηλεοπτική επιλογή.


Η παρουσίαση ακολούθησε πιστά το concept και την αισθητική της καμπάνιας του σταθμού, καθώς ανέδειξε και πρόβαλε με δημιουργικό τρόπο τον πλούσιο κόσμο των συναισθημάτων που θα προσφέρει και φέτος το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.


Η παρουσίαση άνοιξε με το κομμάτι της Ψυχαγωγίας. 4 δημοφιλή shows, 5 νέες ψυχαγωγικές ελληνικές παραγωγές, 3 σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, κορυφαίες ξένες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αλλά και προγράμματα που ήδη έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, αποτελούν το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.



























Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ANT1

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...