Ανήλικος ένοχος για 50 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Ανήλικος ένοχος για 50 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης

anilikos


Ένας ανήλικος από το Mid Sussex της Μεγάλης Βρετανίας παραδέχτηκε, ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 50 φορές μαθητές από το σχολείο του, μέσα σε διάστημα επτά χρόνων.


Το αγόρι, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, κρίθηκε ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση εννιά άλλων αγοριών στο σχολείο του καθώς και ότι παρενόχλησε τρεις ακόμη μέσω διαδικτύου.


Ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του για 15 κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδιά, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι οποίες αφορούσαν σε τρία αγόρια, ενώ το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για άλλες 34.


Είκοσι τέσσερις από τις κατηγορίες αφορούσαν πρόκληση ή υποκίνηση σεξουαλικής δραστηριότητας, πέντε σεξουαλική επίθεση, τέσσερις άσεμνες εικόνες παιδιών και μία βιασμό!


Εννιά από τα νεαρά αγόρια – θύματα του ανήλικου πιστεύεται ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ άλλα τρία παρενοχλήθηκαν μέσω διαδικτύου.


Ο έφηβος έχει τεθεί υπό κράτηση, ενώ η οριστική απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί στις 13 Δεκεμβρίου, καταλήγει το δημοσίευμα.


 Ανήλικος ένοχος για 50 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...